Cumpǎrǎ inteligent în perioada reducerilor!

 

În perioada reducerilor ne dăm seama că avem nevoie de multe lucruri, dar oare chiar așa să fie? Indiferent de ce îți dorești, cu ocazia Black Friday sigur vei găsi un preț bun.

Tocmai de aceea este necesar să-ți alegi cu grijă achizițiile, separând dorințele de nevoi, pentru a nu pune o presiune inutilă pe buget. Iatǎ câteva trucuri simple pe care le poți aplica:

 

1. Stabilește-ți un buget în avans

Primul pas pentru a evita cumpǎrǎturile impulsive în timpul reducerilor, precum cele de sezon sau de Black Friday, este să stabilești un buget clar în care să te încadrezi. Decide cât ești dispus să cheltuiești și asigură-te că nu depășești acel buget.

 

 

2. Nevoile înaintea dorințelor

Înainte de a face orice achiziție, gândește-te la nevoile tale imediate. Este important să acorzi prioritate cheltuielilor esențiale, precum facturile, alimentele și alte necesități, înainte de a cheltui bani pe dorințe. Aşa cǎ, în cazul în care vezi ceva care te atrage, ia-ți o clipă să te gândești dacă ai cu adevărat nevoie de acel lucru sau dacă nu cumva este doar o dorință de moment.

 

3.  Ȋncearcǎ Testul Chibzuintei

Nu știi dacă o decizie e bună sau rea pentru bugetul tău? Atunci poți să faci Testul Chibzuintei, un instrument pe care l-am creat pentru a te ajuta să fii înțelept la cumpărături. Este distractiv, ușor de accesat și simplu de completat, iar la final vei primi un răspuns clar, dar și timp înainte de a face o achiziție. 

4. Caută oferte și compară prețurile 

Nu te grăbi să cumperi la prima vedere. Cercetează și compară prețurile înainte de a lua o decizie. Poate exista o ofertă mai bună în altă parte sau poți găsi produsul dorit la un preț mai mic într-un alt magazin.


5. Folosește cupoane și coduri de reducere

În timpul reducerilor, multe magazine oferă promoții suplimentare pentru a te ajuta să economisești mai mult. De asemenea, poți să te înscrii la newsletterele magazinelor pentru a fi la curent cu promoțiile speciale. 

6. Profită într-un mod inteligent de reduceri 

Mai sunt doar câteva luni până la Crăciun, iar o idee bună ar fi să te gândești deja la cadourile pentru cei dragi, acum când produsele vor fi la prețuri mai mici. Perioada sărbătorilor poate fi stresantă din punct de vedere financiar, astfel că nu strică niciodată să te pregătești în avans.

Reducerile pot fi o modalitate bună de a economisi bani, dar trebuie să fii atent la cât cheltuiești și cum gestionezi banii în mod înțelept. Dacă ai un plan bine stabilit și urmezi reguli simple de chibzuință, poți să profiți de oferte și să economisești bani fără să te expui riscului de a avea probleme financiare.

 


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?
Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.
AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente