Credite nebancare

Știm că planurile pe care le ai pot fi uneori greu de îndeplinit, mai ales atunci când apar situații neprevăzute. Tocmai de aceea, e bine să știi că poți apela la un mic ajutor, accesând împrumuturi rapide nebancare, astfel încât să te poți bucura mai repede de ceea ce îți dorești.

Ce sunt creditele nebancare?

Împrumuturile nebancare Provident au valori cuprinse între 500 și 20.000 de lei, cu rate saptămânale sau lunare. Acestea pot fi accesate prin intermediului serviciului auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu sau prin intermediul transferului bancar.

La Provident este foarte simplu să aplici pentru credite nebancare. Completează datele de mai jos, iar noi te vom suna în cel mai scurt timp.

De câți bani ai nevoie?

lei

lei lei
Vreau să fiu sunat

DAE: %

Dobânda totală: lei

Comision unic aferent serviciului opțional de gestionare la domiciliu a creditului*: lei

Comision de analiză a dosarului: lei

Valoare totală de plată: lei

Pentru a lua un
credit nebancar:

  • selectezi suma dorită
  • selectezi perioada împrumutului
  • trimiți cererea

Ce trebuie să știi dacă aplici pentru credite nebancare?

Atunci când aplici pentru împrumuturi nebancare este necesar să îndeplinești câteva condiții:

✔ să ai cetăţenie română și să fi împlinit vârsta de 18 ani;
✔ să ai un venit fix ce poate fi dovedit;
✔ adresa de domiciliu / reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din buletin);
✔ să deții un număr de telefon valabil.

Credite nebancare: avantaje

Creditele nebancare prezintă o serie de avantaje, astfel încât să te bucuri în cel mai scurt timp de suma necesară îndeplinirii planurilor tale. Printre cele mai importante se numără transparența în comunicare, rapiditatea servirii și faptul că vei putea achita împrumutul cu rate fixe din confortul propriei locuințe, cu serviciul opțional și contra-cost de gestionare a creditului la domiciliu.

Procesul de aplicare este simplu, iar reprezentanții noștri sunt alături de tine și te vor ajuta pas cu pas în completarea tuturor documentelor de care avem nevoie. Aprobarea solicitării are loc la fel de repede, astfel încât, în maxim 2 zile, vei avea contractul semnat și vei intra în posesia banilor.

Un alt avantaj important este acela că nu ai nevoie de un venit ridicat pentru a accesa credite nebancare. Provident oferă împrumuturi pentru persoane ce au venituri lunare fixe și demonstrabile începând de la 300 lei.

Credite online nebancare

Dacă dorești să obții credite rapide online nebancare, poți aplica oricând, completând formularul de aici.

Astfel, poți face primul pas pentru solicitarea unui credit Provident 100% online. Trebuie doar să ai la îndemână cartea de identitate și un telefon cu cameră foto și video, ce îți vor fi necesare în timpul procesului de aplicare.

Creditare responsabilă

Începând cu anul 2006 am oferit credite nebancare unui număr de peste 1 milion de clienți și continuăm să o facem și astăzi, plasând pe primul loc echilibrul dintre responsabilitate și satisfacerea nevoilor acestora. Creditarea responsabilă nu este doar un concept, ci un set de principii pe care credem că este important să ni le asumăm, atât noi, cât şi fiecare dintre clienţii noştri.

Contractarea unui împrumut este o responsabilitate suplimentară, iar o abordare responsabilă presupune analiza atentă a nevoilor înainte de a face acest pas. În plus, noi încurajăm oamenii să împrumute doar suma de care au nevoie și, dacă este posibil, să facă economii înainte de a lua un credit, pentru a pune o presiune financiară cât mai mică pe bugetul personal atunci când este necesară o investiție mai mare.

Sfaturi de la Provident înainte de a accesa credite nebancare

Provident este o companie ce susține creditarea responsabilă. De aceea, îți recomandăm să evaluezi obiectiv suma de care ai nevoie. Chiar dacă te-ai putea încadra la credite cu o valoare mai mare, cel mai indicat este să împrumuți exact atât cât îți trebuie.

În al doilea rând, adoptă un comportament de plată responsabil. Ce înseamnă acest lucru? Asigură-te că de fiecare dată când ai de achitat rata săptămânală sau lunară, dispui de banii necesari pentru a o plăti. Chiar dacă acestea sunt credite acordate de o instituție financiară nebancară, neplata repetată a ratelor îți poate afecta negativ istoricul din Biroul de Credit. Din fericire, la Provident vei găsi mereu înțelegere din partea reprezentanților noștri în cazuri excepționale în care este nevoie să amâni cu câteva zile achitarea ratei.

Ultima recomandare este aceea de a opta pentru astfel de împrumuturi atunci când ai nevoie de bani urgent, pentru o cheltuială neprevăzută ce nu mai poate fi amânată.

Nu uita! Suntem aici pentru tine nu doar cu un mic ajutor financiar, cât și cu înțelegere și sfaturi pentru a alege ce ți se potrivește.

Întrebări frecvente

Cum pot obține credite nebancare online?

Poți aplica oricând pentru credite rapide online nebancare sunând la numărul de telefon 021 275 75 75 sau completând formularul de pe www.provident.ro. Ulterior, vei fi sunat în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii despre următorii pași în obținerea împrumutului dorit.

Cine poate accesa credite nebancare de la Provident?

Persoanele eligibile sunt cele care au peste 18 ani, au domiciliul sau reședința pe teritoriul României, au un venit dovedibil și un număr de telefon valabil. Pentru creditele nebancare pot fi eligibile și persoanele care au venituri mici sau care nu au un istoric de creditare.

Ce comisioane se aplică în cazul creditelor nebancare?

Costul creditelor nebancare Provident include comisionul de analiză a dosarului, dobânda fixă totală, iar dacă alegi să optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu, va fi inclus și comisionul aferent acestuia.

Te-am convins?

Echipa noastră îți stă la dispoziție să îți ofere toate detaliile despre creditele rapide Provident

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente