Credite nebancare

Știm că planurile puse la cale pot deveni greu de îndeplinit, mai ales atunci când apar situații neprevăzute. Tocmai de aceea trebuie să știi că poți apela la un mic ajutor, accesând un împrumut rapid nebancar, astfel încât să te poți bucura de rezultatele pe care ți le dorești.

Ce este un credit nebancar?

Împrumutul nebancar Provident este reprezentat de produsul cu valoare cuprinsă între 500 și 15.000 de lei, cu rate saptâmânale sau lunare și poate fi accesat prin intermediului serviciului de gestionare la domiciliu sau prin intermediul transferului bancar.

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Întrucât orice instituție financiară trebuie să asigure verificarea unor criterii minime de eligibilitate, este necesar să ai:

 persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
 venit fix dovedibil;
 adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din buletin);
 un număr de telefon valabil. 

Credit online nebancar

Creditele nebancare prezintă o serie de avantaje, astfel încât să te bucuri în cel mai scurt timp de suma necesară îndeplinirii planurilor pe care ți le-ai propus. Printre cele mai importante se numără transparența în comunicare, rapiditatea servirii și faptul că vei putea achita împrumutul cu rate fixe din confortul propriei locuințe.

Dacă dorești să obții un credit rapid online nebancar, poți aplica oricând, completând formularul din pagină.

Creditare responsabilă

Începând cu anul 2006 si până în momentul prezent, am oferit credite nebancare unui număr de peste 1 milion de clienți și continuăm să o facem și astăzi, plasând pe primul loc echilibrul dintre responsabilitate și satisfacerea nevoilor acestora. Creditarea responsabilă nu este doar un concept, ci un set de principii pe care credem că este important să ni le asumăm, atât noi, cât şi fiecare dintre clienţii noştri. 

Contractarea unui împrumut este o responsabilitate suplimentară, iar o abordare responsabilă presupune analiza atentă a nevoilor înainte de a face acest pas. În plus, noi încurajăm oamenii să împrumute doar suma de care au nevoie și, dacă este posibil, să facă economii înainte de a lua un credit, pentru a pune o presiune financiară cât mai mică pe bugetul personal atunci când este necesară o investiție mai mare.

Întrebări frecvente

Cum pot obține un credit nebancar online?

Poți aplica oricând pentru un credit rapid online nebancar sunând la numărul de telefon 021 275 75 75 sau completând formularul de pe www.provident.ro. Ulterior, vei fi sunat în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii despre următorii pași în obținerea împrumutului dorit.

Cine poate lua un credit nebancar de la Provident?

Persoanele eligibile sunt cele care au peste 18 ani, au domiciliul sau reședința pe teritoriul României, au un venit dovedibil și un număr de telefon valabil. Pentru creditele nebancare pot fi eligibile și persoanele care au venituri mici sau care nu au un istoric de creditare.

Ce comisioane se aplică în cazul creditelor nebancare?

Costul unui credit nebancar Provident include comisionul de analiză a dosarului, dobânda fixă totală, iar dacă alegi să optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu, va fi inclus și comisionul aferent acestuia.

Te-am convins?

Echipa noastră îți stă la dispoziție să îți ofere toate detaliile despre creditele rapide Provident

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
program-icon PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
casuta-postala SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
info-icon VREI SĂ FII SUNAT?
Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.
casuta-postala AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente