ProviAsigurare

 

Pentru că împreună rezolvăm mai ușor, vrem să îți oferim posibilitatea să întâmpini mai pregătit unele situații neprevăzute care pot apărea.

Astfel, ProviAsigurare este un produs gândit special pentru tine și nevoile tale și poate fi achiziționată împreună cu un nou împrumut Provident. Desigur, este alegerea ta! Asigurarea este opțională, contra-cost și este oferită de societatea de asigurări Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala București, prin intermediul Provident Financial România IFN SA - agent de asigurare auxiliar.

 

Asigurare viata si accidente credit IFN

ProviAsigurare acoperă următoarele riscuri: 

 Spitalizare din accident

 Intervenții chirurgicale din accident

 Arsuri din accident

 Fracturi din accident

 Deces din îmbolnăvire sau accident

 

Mai sunt și alte avantaje cu ProviAsigurare:

  1. Se poate obține ușor – nu vei avea nevoie de analize medicale sau alte dovezi ale stării de sănătate pentru a încheia polița.
  2. În caz de spitalizare sau deces, tu, respectiv familia ta, veți fi beneficiari direcți, iar Provident va fi despăgubit prin asigurarea de protecție a plăților.
  3. Poți cumula beneficiile tuturor polițelor de asigurare de viață pe care le ai în vigoare, ceea ce înseamnă că te poți baza pe toate sumele asigurate!  Poți opta pentru achiziționarea unei polițe de asigurare de viață oricând contractezi un nou împrumut!
  4. Pentru că știm cât de important este ca tu și ai tăi să fiți bine, limita de vârstă este de 80 de ani!
  5. Asigurarea este valabilă din prima zi, cu excepția riscului de deces din îmbolnăvire, în cazul căruia există o perioadă de așteptare de 3 luni.

 

Este important de reținut că ProviAsigurare poate fi achiziționată doar în momentul contractării unui nou împrumut Provident. Achiziţionarea acesteia nu este obligatorie pentru obţinerea unui împrumut Provident şi nu condiţionează în niciun fel acordarea acestuia.

 

Dacă vrei să afli mai multe, întreabă reprezentantul acreditat Provident!

 
Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente