ProviAsigurare acoperă următoarele riscuri:

  • Spitalizare din accident
  • Intervenții chirurgicale din accident
  • Arsuri din accident
  • Fracturi din accident
  • Deces din îmbolnăvire sau accident
Pakiet ProviZdrowie

Mai sunt și alte avantaje
cu ProviAsigurare:

  1. Se poate obține ușor – nu vei avea nevoie de analize medicale sau alte dovezi ale stării de sănătate pentru a încheia polița.

  2. În caz de spitalizare sau deces, tu, respectiv familia ta, veți fi beneficiari direcți, iar Provident va fi despăgubit prin asigurarea de protecție a plăților.

  3. Poți cumula beneficiile tuturor polițelor de asigurare de viață pe care le ai în vigoare, ceea ce înseamnă că te poți baza pe toate sumele asigurate!  Poți opta pentru achiziționarea unei polițe de asigurare de viață oricând contractezi un nou împrumut.

  4. Pentru că știm cât de important este ca tu și ai tăi să fiți bine, limita de vârstă este de 80 de ani.

  5. Asigurarea este valabilă din prima zi, cu excepția riscului de deces din îmbolnăvire, în cazul căruia există o perioadă de așteptare de șase luni doar pentru condiții medicale pre-existente momentului încheierii poliței de asigurare.

Informacja dotycząca agenta ubezpieczeniowego Informacja dotycząca agenta ubezpieczeniowego
i

Este important de reținut că ProviAsigurare poate fi achiziționată doar în momentul contractării unui nou împrumut Provident. Achiziţionarea acesteia nu este obligatorie pentru obţinerea unui împrumut Provident şi nu condiţionează în niciun fel acordarea acestuia.

Dacă vrei să afli mai multe, întreabă reprezentantul acreditat Provident!

 

ProviAsigurare este un produs gândit special pentru tine și nevoile tale și poate fi achiziționată împreună cu un nou împrumut Provident. Desigur, este alegerea ta! Asigurarea este opțională, contra-cost și este oferită de societatea de asigurări Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala București, prin intermediul Provident Financial România IFN SA, societate înregistrată în Registrul Intermediarilor în Asigurări administrat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară ca Agent de Asigurare Auxiliar având codul unic de înregistrare RAJ536309. Lista subagenților auxiliari persoane fizice autorizați pentru a încheia contracte de asigurare, cât și informații despre persoana cu atribuții în conducerea activitații de distribuție asigurări le gasiți aici. 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente