Contractul Provident, pe înţelesul tuturor

Decizia de a lua un credit nu este simplă, iar înainte de a face acest pas este bine să te asiguri că ai toate informațiile despre ce înseamnă acest angajament pentru tine. Indiferent care este instituția la care vrei să faci credit, primul pas este la fel de important: citește cu atenție termenii și condițiile din contract, asigură-te că ai înțeles totul și că ești pregătit să mergi mai departe.

Știm că ai nevoie de timp pentru asta și, de aceea, acum îți punem la dispoziție on-line contractul nostru de creditare, să-l poți citi cu atenție, pe îndelete. Și mai știm și că unii termeni din domeniul financiar nu sunt atât de ușor de înțeles, așa că am integrat și o serie de explicații suplimentare pentru cuvintele evidențiate,pe care le poți descoperi cu un simplu click.  

contract Provident

Înainte de a lua un împrumut, te încurajăm să îi adresezi reprezentantului Provident toate întrebările pe care le ai, pentru a te asigura că ai înțeles responsabilitatea pe care ți-o asumi. Termenii contractuali nu se schimbă pe durata rambursării creditului, așa că dacă înțelegi totul chiar dinainte de a semna, îți vei cunoaște foarte bine drepturile și obligațiile pe durata împrumutului.

Găsești contractul chiar aici! 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente