Creditul de nevoi personale STAR

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui credit rapid nebancar STAR Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit fix minim de 1300 de lei/lună dovedibil;
       ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
       ✔ un număr de telefon valabil.

 

Cu fiecare nou împrumut poți opta, contra-cost, și pentru o asigurare de viață și acidente, care acoperă multiple riscuri, precum chirurgie și spitalizare din accident. Mai multe informații găsești aici: Asigurarea de Viață și Accidente.

Nu ezita să consulți și pagina noastră de Întrebări frecvente, unde îți oferim răspunsuri pentru o mulțime de întrebări!

 

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid

Pentru planurile tale ambițioase avem o soluție pe măsură. Creditul de nevoi personale STAR este partenerul ideal fie, dacă îți dorești să investești în tine și în cei dragi. Le poți face pe amândouă, cu împrumutul STAR de la Provident.

Alege împrumutul potrivit și asigură-te că poți returna la timp suma împrumutată:

 sume între 6.000 și 15.000 lei;
         rate fixe lunare;
         venit minim lunar de 1.300 de lei;
         fără garanți sau garanții.

Primești un credit de nevoi personale acasă, în 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul nostru de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.


Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți un credit de nevoi personale potrivit, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.