Provident transparent

Bine ai venit în bucătăria noastră!

Credem în transparență și, de aceea, este una dintre valorile noastre de bază. Credem, în același timp, și că este de datoria noastră să explicăm acolo unde lucrurile nu sunt atât de ușor de înțeles, să clarificăm acolo unde prea multă informație este, de fapt, prea puțină și să ne deschidem larg porțile astfel încât oamenii să ne înțeleagă și să ne cunoască mai bine.

Provident transparent suntem noi – ca instituție financiară non-bancară care acordă credite de valoare mică, pe termen scurt; ca angajator atent la oameni, care caută mereu să facă lucrurile și mai bine; ca membru al comunității, care încearcă să contribuie la bine de fiecare dată.

Credem că rolul nostru în societate e bine definit și suntem mândri să putem oferi acces la creditare românilor, indiferent de categoria socio-profesională din care fac parte. Știm că unii dintre clienții noștri ar putea fi altfel excluși din oferta altor instituții financiare, așa că pentru noi este important să fim acolo atunci când au nevoie de sprijin pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, însă și de sfaturi și înțelegere pentru a alege oferta care li se potrivește.

Suntem încrezători că, odată ce vei parcurge informațiile din această pagină, ne vei cunoaște mai bine – nu doar pe noi, ca și companie, ci și pe oamenii care fac parte din echipa Provident:

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente