Echilibrul financiar: sfaturi și informaţii pentru decizii chibzuite

 

Susținem un comportament financiar responsabil și ne dorim să te ajutăm să iei decizii chibzuite. De aceea, am pregătit o serie de informații care te vor ajuta să descoperi sfaturi practice pentru sănătatea ta financiară.

 

Sfaturi pentru cum să faci economii.

În fiecare zi îți propui să pui niște bani de-o parte. Însă nu reușești să-ți faci un obicei din asta, cu toate că știi că ai avea mai multă liniște sufletească dacă te-ai putea baza pe economii la nevoie. Cum poți economisi chiar și atunci când simți că nu poți ține pasul cu prețurile din magazine? În primul rând, cheltuiește chibzuit. De la gestionarea atentă a bugetului de cumpărături, la cum să economisești reducând consumul de energie acasă.

 

Cum să gătești mai economic?

,,Ce să gătesc eu azi? Cum să fac să pun pe masă un meniu proaspăt și bun, dar care să nu  însemne o cheltuială prea mare?” Sigur te-ai întrebat deja de multe ori acest lucru, dar mai cu seamă acum, de când s-au scumpit toate alimentele și vezi cum cea mai mare partea a bugetului tău se duce în fiecare zi pe coșul de cumpărături. 

Când vrei să respecți un buget prestabilit pentru cumpărăturile de alimente, pregătirea în avans a meniului devine esențială. Dacă până nu demult, pentru a ține sub control cheltuielile, era suficient să-ți faci o listă clară de cumpărături de fiecare dată înainte să mergi la piață, scumpirile recente te motivează să faci un pas în spate și să te gândești nu doar la ce ai vrea să faci de mâncare astăzi, ci chiar la un meniu pentru toată săptămâna. Stabilind un meniu pentru fiecare zi a săptămânii poți decide de la bun început ce feluri de mâncare ai putea pregăti, din categoria celor care își mențin savoarea și pot fi consumate și a doua sau chiar a treia zi.

 
Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente