Testul Chibzuinţei

Chiar ai nevoie de tot ce ai pe lista de cumpărături? Poate că simți că răspunsul este ,,da ” , fără îndoială. Dar dacă te gândești mai bine? Oare nu poți amâna achiziția? Oare nu poți împrumuta produsul? E ceva ce poate fi folosit pe termen lung?

Și lista de întrebări poate continua. Datele arată însă că 80% dintre cumpărăturile făcute în sezonul reducerilor ajung la gunoi în mai puțin de un an. Desigur, realitatea este că o nouă achiziție ne dă o stare de bine. De fiecare dată. E ca o mică reușită și o recompensă pentru munca depusă. Este însă fiecare lucru pe care îl cumpărăm ceva de care avem cu adevărat nevoie sau, de fapt, ,,cumpărăm ” un moment de fericire?

Pentru asta, am creat Testul Chibzuinței, un instrument care să te ajute să-ți cântărești decizia de a cumpăra un lucru nou și să-ți gestionezi bugetul cu responsabilitate. Testul e simplu: răspunzi cu ,,da” sau ,,nu” la fiecare întrebare și, la final, rezultatul îți va spune dacă ceea ce ai de gând să cumperi este o nevoie sau o dorință.

testul chibzuintei

Indiferent care este sursa banilor pe care îi ai la dispoziție pentru noi achiziții (împrumut, salariu, economii), analizează bine înainte să te înhami la cheltuieli. Un moment de bucurie poate avea un preț mai mare decât cel de pe etichetă pe termen lung.

O campanie Provident pentru #CumpărăturiResponsabile!

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente