Credite Rapide Provident

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui împrumut Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil în cazul împrumutului Standard (rate săptămânale) sau 1.300 lei/lună dovedibil în cazul împrumutului
         Provident STAR (rate lunare);
       ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
       ✔ un număr de telefon valabil

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid

Sigur iți mai amintești clipa în care ți-ai văzut pentru prima dată casa renovată. Sau momentul în care cei mici au descoperit locul de joacă amenajat de tine. Pentru astfel de clipe memorabile, care aduc bucurie și confort familiei tale, împrumutul simplu și rapid de la Provident iți stă la dispoziție. Merită să investești în tot ceea ce este important pentru tine!

Bucură-te de avantajele împrumutului Provident:

        sume între 500 și 20.000 de lei;
         rate fixe săptămânale sau lunare în funcţie de împrumutul ales;
        fără garanți sau garanții;
         informații clare despre costuri și condiți
i.

Primești împrumutul acasă, în 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.

 


Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu 
Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.