Calculator credit

Vrei să știi câți bani poți să împrumuţi? 

Folosește calculatorul de credit care îți spune exact perioada de rambursare, tipul de rate și modalitatea în care dorești să primești sau să plătești creditul Provident. Prin intermediul acestui simulator de credit vei putea afla care este valoarea ratei săptămânale sau lunare, în funcție de suma pe care vrei să o împrumuți.

Odată ce ai găsit varianta de împrumut potrivită, completează toate informațiile în formularul de mai jos, iar solicitarea ta va fi procesată.

Astfel, indiferent dacă ai nevoie de credite nebancare, la domiciliu sau online unde un reprezentant te va contacta, poți folosi acest calculator de credit pentru o estimare a valorii ratei săptămânale sau lunare.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid

Pentru a vă ajuta să obțineți imprumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.