Simulator - Calculator credit și rate

Nu-ți mai amâna planurile! Folosește calculatorul de credit care îți spune exact perioada de rambursare, tipul de rate și modalitatea în care dorești să primești sau să plătești creditul Provident. Prin intermediul acestui simulator de credit vei putea afla care este valoarea ratei săptămânale sau lunare, în funcție de suma pe care vrei să o împrumuți.

Bucură-te de avantajele împrumutului Provident

✔ sume între 500 și 20.000 Lei;

✔ rate fixe săptămânale sau lunare;

✔ banii în 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții.

Indiferent dacă ai nevoie de credite nebancare, la domiciliu, unde un reprezentant te va contacta, sau 100% online, poți folosi acest calculator de credit pentru o estimare a valorii ratei săptămânale sau lunare.

Află detaliile estimative despre împrumutul pe care dorești să îl accesezi și aplică apasând butonul de mai jos!

De câți bani ai nevoie?

lei

lei lei
Vreau să fiu sunat

DAE: %

Dobânda totală: lei

Comision unic aferent serviciului opțional de gestionare la domiciliu a creditului*: lei

Comision de analiză a dosarului: lei

Valoare totală de plată: lei

Pentru a lua un
credit nebancar:

  • selectezi suma dorită
  • selectezi perioada împrumutului
  • trimiți cererea

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unuia sau mai multor credite rapide Provident:

✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;

✔ venit fix dovedibil;

✔ adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate în cazul îmrumutului ProviAcasă);

✔ număr de telefon valabil.

Cu fiecare nou împrumut poți opta, contra-cost, și pentru o asigurare de viață și accidente, care acoperă multiple riscuri, precum chirurgie și spitalizare din accident. Mai multe informații găsești aici: Asigurarea de Viață și Accidente.

Vrei să știi câţi bani poţi să împrumuţi și care sunt costurile exacte?

Există o vorbă în rândul românilor potrivit căreia uneori „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Pentru a te ajuta să eviți acest lucru, îți punem la dispoziție un simulator de/pentru credite rapide. Știm cât de important este pentru tine să-ți chibzuiești fiecare ban și să-ți faci calculele – de care depind planurile tale – în mod cât mai realist.

Ca să nu-ți dai planurile peste cap, evitând situațiile în care așteptările tale ar putea depăși posibilitățile de care dispui pentru contractarea și achitarea unui împrumut Provident, fă mai întâi o simulare folosind acest calculator credit! Ulterior, vei putea solicita o sumă de bani cât mai apropiată de posibilitățile tale financiare reale, în mod responsabil, asigurându-te că poți duce la bun sfârșit plata ratelor aferente.

În urma simulării efectuate cu ajutorul calculatorului de credit, în funcție de suma pe care îți dorești să o împrumuți, vei afla perioada de îndatorare, valoarea și frecvența ratei (săptămânale sau lunare), precum și alte costuri detaliate.

Condiţii minime, transparenţă maximă

La Provident, beneficiezi de condiții minime de eligibilitate, iar întregul proces îți va fi explicat pe înțelesul tău. În plus, reprezentanții de vânzări, care se ocupă de gestionarea creditelor la domiciliu, fac parte din comunitățile de clienți pe care îi deservesc, așa că îți vor putea explica, aplicat și realist, toate informațiile de care ai nevoie. Mai mult, pentru transparență totală, îți oferim și posibilitatea unei simulări detaliate.

Înainte de a efectua o simulare cu ajutorul calculatorului de credit și rate, îți reamintim că pentru a solicita un împrumut Provident ai nevoie de doar două documente: actul de identitate și dovada venitului fix lunar.

Actul de identitate este necesar, dincolo de validarea identității, pentru confirmarea următoarelor informații: că ești o persoană majoră, că ai cetățenie română și domiciliu sau adresă de reședință pe teritoriul României. Dovada venitului poate fi adeverința de salariu, talonul de pensie sau un raport în urma interogării în baza de date a ANAF (pe care-l putem obține noi, cu acordul tău). Oricare dintre dovezile de venit trebuie să ateste că dispui de un venit minim de cel puțin 300 Lei/lună (în cazul împrumutului cu rate săptămânale) sau 1.300 Lei/lună (în cazul împrumutului cu rate lunare).

De asemenea, e nevoie să deții și un telefon cu cameră foto-video pentru validarea identității, în cazul în care optezi pentru credit online, și număr de telefon valabil, pentru facilitarea comunicării cu reprezentanții Provident.

Cu un click mai aproape de împrumutul potrivit

Folosind acest simulator / calculator credit și rate, în funcție de venitul de care știi că dispui, poți vedea ce sumă, cuprinsă între 500 și 20.000 de lei, poți împrumuta. Practic, te vei bucura de un împrumut personalizat. Dacă dorești să înaintezi o solicitare în acest sens, poți completa formularul de pe site pentru ca noi să te contactăm în cel mai scurt timp posibil sau ne poți suna chiar tu la 021 275 7575.

Dar, înainte de a lua legătura cu reprezentanții Provident, îți recomandăm să folosești calculatorul de credit pentru a-ți face o idee de ansamblu despre viitorul tău împrumut! Calculatorul îți va arăta exact perioada de rambursare, tipul de rate și modalitatea în care dorești să primești sau să plătești creditul rapid. Prin intermediul acestui simulator / calculator de credit vei putea afla care este valoarea ratei săptămânale sau lunare, în funcție de suma pe care dorești să o împrumuți.

Odată ce ai găsit varianta de împrumut potrivită pentru tine, îți sugerăm să completezi toate informațiile în formularul alăturat către care vei fi redirecționat după ce apeși butonul verde, iar solicitarea ta va fi procesată simplu și rapid!

Siguranţă 100%

Pentru a te ajuta să obții creditul rapid potrivit nevoilor tale și a-ți prezenta oferta noastră, informațiile furnizate de către tine sunt exclusiv utilizate în scopul contactării de către Departamentul Relații cu Clienții Provident. Acest aspect este valabil inclusiv în cazul participării la promoțiile și campaniile noastre.

 

Cum pot să aflu pentru ce sumă sunt eligibil?

Pentru a afla valoarea pentru care ești eligibil trebuie să iei legătura cu unul dintre consultanții noștri de vânzări sau să parcurgi pașii din procesul de obținere a creditului 100% online. Această sumă depinde de veniturile dovedibile pe care le ai și este influențată și de existența altor credite. Conform legislației în vigoare, valoarea ratei lunare nu poate depăși 40% din veniturile tale, însă este prudent să împrumuți doar suma de care ai nevoie, chiar dacă ești eligibil pentru o sumă mai mare.

Cum mă ajută un simulator de credit?

Simulatorul de credit te ajută să vezi care ar fi valoarea ratei lunare, în funcție de suma de care ai nevoie și de perioada în care vrei să o rambursezi. Simulatorul de credit nu te ajută să calculezi suma pentru care ești eligibil în funcție de veniturile tale – pentru a afla acest aspect, trebuie să iei legătura cu un consultant din echipa noastră.

Am nevoie de o adeverință de salariat pentru a folosi simulatorul de credit?

Nu, nu ai nevoie de o adeverință de salariat pentru a face această simulare. Dovada venitului este necesară doar dacă decizi să iei un împrumut.

 

Pentru a te ajuta să obții împrumutul potrivit nevoilor tale, a-ți prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezenta secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care ești contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Îți poți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor tale personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor tale personale și drepturile tale (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a te adresa justiției), te rugăm să accesezi Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente