Impactul nostru în economie

Suntem în România din 2006. Şi tot de atunci încercăm să fim în fiecare zi mai buni, să avem produse şi servicii la cele mai înalte standarde. Ştim că este un discurs standard al companiilor private. Mai ştim, însă, că toată activitatea Provident din România este datorată clienţilor şi angajaţilor noştri.

Am vrut să demonstrăm că, dincolo de cuvinte, contribuţia noastră în economie poate fi măsurată, calculată şi reprezentată în cifre – este, de fapt, amprenta noastră asupra României. Este amprenta clienţilor şi angajaţilor noştri.

Aşa că, împreună cu Civitta, o companie de consultanţă prezentă în 18 ţări din Europa, am demarat un studiu de amprentă economică: Ce anume înseamnă prezenţa noastră în România? Cât de mult am contribuit la bugetul de stat? Cât de mulţi oameni am ajutat? Cum putem, de fapt, traduce prezenţa noastră în România în cifre?

Dacă vorbim din perspectiva companiei, în cei 17 ani de activitate, Provident a acordat credite la aproximativ 1,2 milioane de clienţi, cu o valoare totală de peste 1,73 miliarde de euro. Cine sunt oamenii pentru care căutăm mereu echilibrul între produse adaptate nevoilor reale şi costuri?

Cine sunt clienţii noştri?

Majoritatea clienţilor Provident provin din mediul urban, 56%. Femeile reprezintă 56% dintre clienţi, iar bărbaţii 44%. Provident deserveşte clienţi din toate grupele de vârstă, cei mai mulţi având între 35 şi 56 de ani (42%). Peste 79% dintre clienții actuali au revenit pentru a avea acces la noi împrumuturi și văd în Provident un partener de încredere, pe termen lung.

Ce am reuşit să facem împreună cu angajaţii şi clienţii noştri?

Am plătit salarii de aproape 213,2 milioane de euro angajaţilor noştri şi contribuţii la bugetul de stat în valoare de aproape 196,6 milioane de euro. În total, contribuţia directă a Provident în economia României a fost de 428.9  milioane de euro, până la finalul lui 2022. Sumă care poate fi tradusă în 536.125 salarii nete din sănătate, 3 milioane de burse studențești sau 3,8 milioane de tablete școlare.

   

Aici puteţi consulta prezentarea studiului realizat de Civitta şi puteţi afla mai multe despre prezenţa Provident în România

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente