Cine suntem?

 

Provident, o companie britanică

Fondată în anul 2006, Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul Special al Băncii Naţionale a României și care deserveşte aproximativ 200.000 de clienţi. Provident este prima instituție financiară care a lansat în România împrumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de 140 de ani.

Poți consulta lista sediilor secundare Provident România aici.

Compania face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF, https://www.ipfin.co.uk/), cel mai mare furnizor de credite la domiciliu din Europa. Grupul are peste 1,7 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum şi în Mexic și Australia. IPF, companie internaţională listată la Bursa din Londra, este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est.

Operațiunile internaționale sunt sprijinite de o echipă centrală bazată în sediul grupului International Personal Finance (IPF), în Marea Britanie. Această entitate are responsabilitatea de a se asigura că piețele Provident au la dispoziție infrastructura corectă pentru a pune în aplicare strategia de creștere a grupului IPF. Operațiunile din Marea Britanie sunt conduse de directorul nostru general, Gerard Ryan, cu sprijinul directorilor funcționali din cadrul grupului IPF și a echipelor lor extinse.

Cele cinci pieţe în care IPF îşi desfăşoară activitatea sub brandul Provident sunt: România, Polonia, Republica Cehă, Ungaria şi Mexic.

 

Viziunea și valorile noastre

Oferim produse şi servicii financiare simple, rapide şi personalizate, iar obiectivul nostru este să devenim cea mai respectată companie din România în ce privește calitatea serviciilor oferite.

Credem că Etica este fundamentul oricărei decizii, fie că este vorba despre o decizie de business sau o decizie individuală, în relația cu fiecare client în parte. Astfel, Codul nostru de Etică este ghidul pe care îl folosim atunci când suntem puși în fața unei decizii etice.

Valorile noastre stau la baza a tot ceea ce facem. Ele sunt fundamentul viziunii noastre și ne ajută să ne atingem obiectivele într-un mod transparent și responsabil.

 

Respect

  • Îi tratăm pe ceilalţi la fel cum vrem să fim şi noi trataţi
  • Apreciem diversitatea şi respectăm diferenţele dintre oameni
  • Suntem corecţi în recomandările şi alegerile noastre

 

Responsabilitate

  • Acționăm și acordăm împrumuturi în mod responsabil şi îi încurajăm pe cei cu care lucrăm să fie responsabili în luarea deciziilor
  • Ne asumăm angajamentul de a construi parteneriate de lucru durabile
  • Ne străduim să oferim produse care să corespundă nevoilor clienţilor noştri

 

Claritate

  • Suntem deschişi şi corecți cu toţi cei cu care intrăm în contact
  • Suntem întotdeauna transparenţi, prezentăm la vedere toate costurile împrumutului, nu avem clauze ascunse
  • Suntem direcţi şi facem ceea ce am spus că vom face

 

Modelul nostru de afacere

Provident este o instituţie financiară nebancară specializată în acordarea de credite de valoare mică, pe termen scurt şi mediu. Printr-un serviciu opţional, oferit contra cost, clienții pot primi banii acasă în maximum 48 de ore, fără giranți sau garanţii. Un reprezentant de vânzări Provident îi vizitează apoi pentru încasarea ratelor, iar astfel clienții își pot plăti ratele în confortul propriei locuinţe.

Angajaţii noştri

Dorim să fim cei mai buni în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi ştim că asta se poate realiza doar investind continuu în oameni. Oferim oportunităţi egale în recrutare și promovare, iar criteriile sunt transparente şi uşor de înţeles. În fiecare an, zeci de angajaţi sunt promovaţi sau au oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile în alte departamente, dacă îşi doresc asta.

În fiecare an, susţinem în jur de 200 de sesiuni personalizate de pregătire pentru angajați şi peste 600 de sesiuni de formare profesională. Ne interesează sănătatea şi siguranţa personală a angajaţilor și aplicăm cele mai eficiente procese și proceduri, create împreună cu experţi în domeniu.

Clienţii noştri

Prin activitatea pe care o desfăşurăm, ne dorim să facem diferenţa atunci când este important pentru fiecare dintre clienți. Ne adresăm cu precădere persoanelor cu venituri medii, care doresc să împrumute sume mici, pentru proiecte specifice, și pe care să le poată restitui fără a se împovăra, în rate potrivite propriilor posibilități. Susținem incluziunea financiară prin deservirea unei categorii de clienți exclusă de multe ori din oferta altor instituții financiare.

De regulă, clienții folosesc împrumuturile noastre pentru a-și echilibra bugetele săptămânale, pentru a face îmbunătățiri în locuință sau pentru a investi în aparatură electrocasnică, pentru diverse cheltuieli medicale sau pentru educație.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente