Solicită un Imprumut Rapid


Iată avantajele unui imprumut rapid online de la Provident:

      ✔ Bani în 48 de ore cu serviciul auxiliar şi opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu
      ✔ Rate fixe săptămânale sau lunare în funcţie de împrumutul ales        
      ✔ Sume între 500 și 20.000 de lei
      ✔ Fără garanți și garanții

 

Primești rapid imprumutul acasă, în doar 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.

Astfel, fie că ai nevoie de o sumă mai mică, sau dorești mai mulți bani pe care să îi aloci planurilor și nevoilor tale, imprumutul rapid online Provident este creditul potrivit pentru tine. Poți achita ratele cum îți este mai convenabil, săptămânal sau lunar.

 

PROMOȚIE: În perioada 19 octombrie - 22 noiembrie poți aplica pentru un împrumut promoțional, cu sume între 1.000 și 3.000 de lei pe o perioadă de 62 de săptămâni, cu rate fixe și ZERO comisioane. Vezi detalii AICI.

 

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui imprumut rapid Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit fix dovedbil;
       ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);
       ✔ un număr de telefon valabil.

 

Pentru a solicita un imprumut rapid online, completează formularul de mai sus sau sună la 021 275 75 75.

 

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți imprumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
 aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.