Provident Sună la  021 275 75 75

Felicitări pentru alegerea făcută!

Condiții minime pentru a aplica online pentru un împrumut rapid:

Not found

Cetățenie română și minim 18 ani împliniți

Not found

Venit fix lunar, dovedibil

Not found

Adresa de domiciliu/reședința pe teritoriul României

Not found

Număr de telefon valabil

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

 

Primești rapid imprumutul acasă, în doar 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.

Astfel, fie că ai nevoie de o sumă mai mică, sau dorești mai mulți bani pe care să îi aloci planurilor și nevoilor tale, imprumutul rapid online Provident este creditul potrivit pentru tine. Poți achita ratele cum îți este mai convenabil, săptămânal sau lunar.

 

Pot lua un împrumut de la Provident dacă alte instituții financiare mi-au respins cererea?

Da, este posibil să poți primi un împrumut de la Provident, chiar dacă alte instituții financiare ți-au respins cererea, însă vei avea un răspuns ferm doar după depunerea cererii și după ce va fi analizată situația ta financiară. Astfel, dacă din analiza situației tale financiare rezultă că poți rambursa creditul fără să pui presiune pe bugetul tău, ai putea fi eligibil.

Dacă solicit un împrumut online, de unde ridic banii?

Dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate și cererea dvs. este aprobată, puteți primi suma împrumutată în contul dvs. bancar sau puteți opta pentru serviciul contra cost prin intermediul căruia un consultant din echipa noastră se va deplasa la domiciliul dvs. pentru a vă acorda suma solicitată.

Dacă iau un împrumut online, unde plătesc rata?

Dacă dispuneți de un card bancar, puteți plăti rata cu cardul, online, direct pe site-ul Provident sau prin email (pay by link). De asemenea, puteți rambursa suma datorată la oricare dintre stațiile de plată SelfPay sau puteți opta pentru serviciul contra cost de gestionare a împrumutul la domiciliu, iar unul dintre consultanții noștri se va prezenta la adresa dvs., iar astfel veți plăti rata direct de acasă.