Informații utile despre refinanțare credit

 

Cele mai bune decizii pentru finanțele fiecăruia sunt cele care te lasă cu mai mulți bani în buzunar. Așa că asta înseamnă uneori și schimbarea instituției de credit atunci când găsești o ofertă mai bună sau un nou împrumut, în condiții mai avantajoase, pentru a-l achita pe cel vechi. Mai pe scurt, refinanțarea.

 

Ce este o refinanțare de credit?

 

Refinanțarea unui credit constă în accesarea unui nou credit pentru a achita creditul sau creditele contractate anterior, aflate în derulare.

 

Cine poate face o refinanțare de credit?

 

La Provident, acordarea unui împrumut se face în urma  unei evaluări atente, care ține cont atât de istoricul de creditare, cât și de veniturile actuale ale solicitantului. Așadar, indiferent că ești client Provident cu un credit activ sau ai un împrumut la o altă instituție financiară, fie aceasta bancă sau IFN, procesul pentru acordarea unui credit de refinanțare este același. De asemenea, este important de știut că, dacă ești client Provident și ai întâmpinat dificultăți în achitarea la timp a ratelor, poți în continuare fi eligibil pentru o refinanțare.

 

Ce sumă se poate accesa la creditele de refinanțare?

 

Pentru credite de refinanțare avantajoase, oferta Provident este cuprinsă între sume de la 500 la 20.000 de lei pentru clienții existenți, iar pentru clienții noi oferta Provident este cuprinsă între sume de la 500 la 10.000 de lei, cu rate fixe săptămânale sau lunare, unde se aplică toate celelalte beneficii ale unui împrumut Provident.

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui credit rapid nebancar Provident:

persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
venit fix dovedibil;
adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din buletin);
un număr de telefon valabil.

 

Cum se obține o refinanțare de credit?

 

Clienții Provident care vor sa afle soldul actual al împrumutului (suma rămasă de plată) ne pot suna la 021 9877. Clienții altor instituții financiare, bancare sau nebancare, pot suna la 021 275 75 75 pentru a afla toate informațiile necesare despre pașii de urmat în acest proces.