Cele mai bune decizii pentru finanțele fiecăruia sunt cele care te lasă cu mai mulți bani în buzunar. Așa că asta înseamnă uneori și schimbarea instituției de credit atunci când găsești o ofertă mai bună sau un nou împrumut, în condiții mai avantajoase, pentru a-l achita pe cel vechi. Mai pe scurt, refinanțarea.

Ce este o refinanţare de credit?

Refinanțarea unui credit constă în accesarea unui nou credit pentru a achita creditul sau creditele contractate anterior, aflate în derulare.

Cine poate face o refinanţare de credit?

La Provident, acordarea unui împrumut se face în urma  unei evaluări atente, care ține cont atât de istoricul de creditare, cât și de veniturile actuale ale solicitantului. Așadar, indiferent că ești client Provident cu un credit activ sau ai un împrumut la o altă instituție financiară non-bancară (IFN), procesul pentru acordarea unui credit de refinanțare este același.

Ce sumă se poate accesa la creditele de refinanţare?

Pentru credite de refinanțare avantajoase, oferta Provident este cuprinsă între sume de la 500 la 20.000 de lei pentru clienții existenți, iar pentru clienții noi oferta Provident este cuprinsă între sume de la 500 la 10.000 de lei, cu rate fixe săptămânale sau lunare, unde se aplică toate celelalte beneficii ale unui împrumut Provident.

Cine poate face o refinanţare de credit?

În funcție de tipul de împrumut pe care îl preferi (standard sau 100% online), condițiile minime de aplicare în vederea obţinerii unui credit rapid nebancar sunt:

 persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
 venit fix dovedibil;
 adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
 un număr de telefon valabil.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente