Credit online în rate

Provident este aici pentru tine cu un credit online in rate lunare pentru nevoile tale. Alege un credit complet online unde transparența este o prioritate.

De câți bani ai nevoie?

5 000 lei

0 lei
99.000 lei
Vreau credit 100% online

DAE: 9,87%

Dobândă totală: lei

Valoare comision analiză dosar: lei

Suma totală de plată: lei

Pentru a lua un
credit nebancar:

 • selectezi suma dorită
 • selectezi perioada împrumutului
 • trimiți cererea

Credite: avantaje

Orice împrumut Provident online prezintă o serie de avantaje, astfel încât să te bucuri în cel mai scurt timp de suma necesară îndeplinirii planurilor tale. Iată câteva dintre avantajele unui credit nebancar Provident:

 • Proces de aplicare este simplu, sigur și rapid.
 • Aprobare rapidă, online. Semnezi documentele electronic
 • Venitul lunar necesar este de minim 300 de lei
 • Suntem transparenți în comunicare
 • Poți primi banii direct pe cardul tău in 30 de minute

Condiții de obținere a unui credit online în rate

 • Să ai cetățenie română și să fi împlinit vârsta de 18 ani;
 • Să ai un venit fix ce poate fi dovedit;
 • Adresa de domiciliu / reședința să fie pe teritoriul României
 • Să deții un număr de telefon valabil.

Credite online nebancare

Dacă dorești să obții un credit online în rate, poți aplica oricând, completând formularul de aici.

Cu ProviOnline poți aplica simplu și rapid parcurgând pașii din proces. Este necesar doar să ai la îndemâna cartea de identitate și un telefon cu camera foto și video, ce îți vor fi necesare pe parcurs.

După efectuarea verificărilor necesare, dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate, vei putea semna contractul online, iar banii vor fi virați direct pe cardul tău.

Informații utile dacă faci primul tău credit

Decizia de a lua un credit pentru prima dată poate fi un pas important și adesea complex. Pentru a te ajuta să navighezi prin acest proces cât mai eficient, am adunat câteva sfaturi esențiale care să te ajute să iei o decizie informată.

Înainte de a aplica pentru un împrumut, e important să îți clarifici de ce ai nevoie de bani și dacă un împrumut este soluția potrivită.

Evaluează-ți capacitatea de rambursare

Un pas crucial este să îți evaluezi situația financiară actuală. Fie că ai nevoie pentru o achiziție majoră sau probleme personale, asigură-te că ai analizat impactul bugetar în raport cu veniturile și cheltuielile tale lunare.

Calculează-ți veniturile și cheltuielile pentru a determina cât îți poți permite să plătești lunar. Odată ce știi aproximativ ce sumă îți permite bugetul să plătești lunar, poți lua o decizie corectă și informată legată de impactul bugetar pe termen mediu și lung al unui împrumut.

Citește cu atenție contractul

Orice împrumut vine cu un contract care detaliază toate condițiile și termenii. Citește cu atenție toate clauzele. Înțelege-ți drepturile și obligațiile înainte de a semna.

La Provident transparența este forate importantă, motiv pentru care găsești contractul pe site-ul nostru. Citește-l cu atenție înainte de a semn pentru a avea o imagine cât mai clară asupra a ce presupune un împrumut.

Planifică-ți rambursările

Stabilește un plan de rambursare realist și respectă-l. Poți folosi diferite instrumente, cum ar fi alertele de plată sau transfer programat din aplicația băncii tale, pentru a te asigura că nu ratezi nicio plată.

Educație financiară continuă

Nu te opri la primul împrumut. Continuă să înveți despre gestionarea finanțelor și despre diversele produse financiare disponibile pe piață. O educație economică solidă te va ajuta să iei decizii mai bune pe termen lung.

Este esențial să abordezi primul credit cu atenție și responsabilitate. Urmând aceste sfaturi, vei fi mai bine pregătit să navighezi lumea împrumuturilor și să eviți capcanele comune.

Datele tale sunt în siguranță cu Provident

În era digitală actuală, protecția datelor personale este o prioritate esențială. La Provident, toate informațiile tale sunt păstrate în siguranță, utilizând cele mai avansate tehnologii și proceduri de securitate.

Servere securizate și monitorizare continuă

Utilizăm cele mai recente tehnologii de criptare pentru a proteja datele în timpul transmiterii și stocării lor. Acest lucru asigură că informațiile tale personale, financiare și de tranzacție sunt inaccesibile persoanelor neautorizate.

Datele tale sunt stocate pe servere securizate, protejate de cele mai avansate soluții de firewall și de prevenire a breșelor. În plus, implementăm monitorizare 24/7 pentru a detecta și a răspunde rapid la orice activitate suspectă.

Politici stricte de confidențialitate

Ne angajăm să folosim datele tale doar pentru scopurile pentru care au fost colectate și să nu le partajăm cu terțe părți neautorizate.

Politicile noastre de confidențialitate sunt clare și transparente, astfel încât să știi întotdeauna cum sunt gestionate informațiile tale.

Conformitate cu reglementările de protecție a datelor

Respectăm toate reglementările locale și internaționale privind protecția datelor, inclusiv GDPR. Asta înseamnă că ai control deplin asupra datelor tale și că acestea sunt gestionate conform celor mai stricte standarde de confidențialitate și securitate.

Instruire și conștientizare

Echipa noastră este instruită periodic în cele mai bune practici de securitate a datelor și în conformitatea cu reglementările în vigoare. Aceasta asigură că toate procesele noastre sunt aliniate la cele mai înalte standarde de securitate și protecție a datelor.

Protecția datelor tale este o responsabilitate pe care o luăm foarte în serios. Noi ne asigurăm că informațiile tale personale sunt în siguranță, astfel încât să te poți concentra pe este important pentru tine.

Întrebări frecvente

Cum pot obține un credit nebancar online?

Poți aplica oricând pentru credite rapide online nebancare sunând la numărul de telefon 021 275 75 75 sau completând formularul de pe www.provident.ro. Ulterior, vei fi sunat în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii despre următorii pași în obținerea împrumutului dorit.

Cine poate lua un credit nebancar de la Provident?

Persoanele eligibile sunt cele care au peste 18 ani, au domiciliul sau reședința pe teritoriul României, au un venit dovedibil și un număr de telefon valabil. Pentru creditele nebancare pot fi eligibile și persoanele care au venituri mici sau care nu au un istoric de creditare.

Ce comisioane se aplică în cazul creditelor nebancare?

Costul creditelor nebancare Provident include comisionul de analiză a dosarului, dobânda fixă totală, iar dacă alegi să optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu, va fi inclus și comisionul aferent acestuia.

 

Te-am convins?

Echipa noastră îți stă la dispoziție să îți ofere toate detaliile despre creditele rapide Provident

Mii de clienți sunt mulțumiți de serviciile noastre! Și tu poți fi unul dintre ei!

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente