Model de afacere

Provident este o instituţie financiară nebancară specializată în acordarea de credit de valoare mică, pe termen scurt şi mediu.

Printr-un serviciu opţional, oferit contra cost, clienții pot primi banii acasă în maximum 48 de ore, fără giranți sau garanţii. Un reprezentant de vânzări Provident îi vizitează apoi pentru încasarea ratelor, iar astfel clienții își vor plăti ratele în confortul propriei locuinţe.

Angajații noştri

Dorim să fim cei mai buni în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi ştim că aceasta se poate realiza doar investind continuu în oameni. Oferim oportunităţi egale în recrutare și promovare, iar criteriile sunt transparente şi uşor de înţeles. Îfiecare an, zeci de angajaţi sunt promovaţi sau au oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile în alte departamente, dacă îşi doresc asta.

În fiecare an, susţinem în jur de 200 de sesiuni personalizate de pregătire pentru angajați şi peste 600 de sesiuni de formare profesională.

Ne interesează sănătatea şi siguranţa personală a angajaţilor și aplicăm cele mai eficiente procese și proceduri, create împreună cu experţi în domeniu.

Clienții noştri

Prin activitatea pe care o desfăşurăm, ne dorim să facem diferenţa atunci când este important pentru fiecare.

Ne adresăm cu precădere persoanelor cu venituri medii, care doresc să împrumute sume mici, pentru proiecte specifice, și pe care să le poată restitui fără a se împovăra, în rate potrivite propriilor posibilități.

De regulă, clienții folosesc împrumuturile noastre pentru a-și echilibra bugetele săptămânale, pentru a înlocui sau repara aparatură electrocasnică, pentru diverse cheltuieli medicale, pentru educație, pentru a face cadouri cu ocazii speciale sau pentru a merge în vacanță.