Provident - Împrumuturi nebancare rapide

 

Provident, o companie britanică

Fondată în anul 2006, Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul Special al Băncii Naţionale a României și care deserveşte peste 200.000 de clienţi.

Provident este prima instituție financiară care a lansat în România imprumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de aproape 140 de ani. De atunci, compania a devenit cunoscută în întreaga țară pentru rapiditate în acordarea creditului, transparenţă în prezentarea tuturor costurilor şi corectitudine în respectarea angajamentelor.

 

Provident în lume

Provident este parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF), lider internaţional în furnizarea de credite de consum la domiciliu, cu activităţi în 9 ţări din Europa, în Mexic şi Australia. IPF este listat la Bursa din Londra şi are peste 2,3 milioane de clienţi şi aproape 29.000 de agenţi şi angajaţi în 11 ţări, pe trei continente.

Operațiunile internaționale sunt  sprijinite de o echipă centrală bazată în sediul grupului International Personal Finance (IPF), în Marea Britanie. Această entitate are responsibilitatea de a se asigura că piețele Provident au la dispoziție infrastructura corectă pentru a pune în aplicare strategia de creștere a grupului IPF. Operațiunile din Marea Britanie sunt conduse de directorul nostru general, Gerard Ryan, cu sprijinul directorilor funcționali din cadrul grupului IPF și a echipelor lor extinse.

Cele cinci pieţe în care IPF îşi desfăşoară activitatea sub brandul Provident sunt: Polonia, Republica Cehă, Ungaria, România şi Mexic.

 

Viziune şi valori

Oferim produse şi servicii financiare simple, rapide şi personalizate. Valorile noastre stau la baza a tot ceea ce facem. Ele sunt fundamentul viziunii noastre și ne ajută să ne atingem obiectivele de afaceri într-un mod transparent și responsabil.


Considerăm că succesul modelului nostru de afacere are la bază trei elemente cheie:

  • Înțelegem și răspundem nevoilor clienților noștri
  • Oferim imprumuturi într-un mod responsabil 
  • Oferim servicii personalizate, la cele mai înalte standarde de calitate
Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente