Provident Sună la  021 275 75 75

5 trucuri de amenajare a garsonierei cu buget mic

Dacă achiziționarea unei garsoniere a depășit suma alocată și nu ți-au mai rămas suficienți bani pentru a o utila, nu este cazul să dezarmezi. Există numeroase soluții de a amenaja o locuință cu buget mic, prin urmare, nu renunța la visul tău de a te muta cât mai repede în casă nouă.

1. Zugrăvește singur viitoarea locuință. Pentru zugrăvirea unei garsonieră, o firmă specializată îți va cere în jur de 400-500 de lei. Prin urmare, rezervă-ți un weekend pentru a te aventura în această acțiune. Dacă nu ai cunoștințe și experiență în tehnica zugrăvitului, te poți servi de tutorialele de pe Internet.

2. Folosește mobilier multifuncțional. O canapea cu spații de depozitare generoase și care se poate transforma în pat va costa mai mult decât o canapea simplă. Însă, dacă achiziționezi trei piese separate (canapea, pat, comodă) vei vedea că prima variantă este mult mai avantajoasă financiar. Acest lucru este valabil și pentru alte piese de mobilier, cum ar fi dressing-ul care include pat sau masă de birou ori măsuța de cafea care poate fi transformată în una de dinning. În plus, această variantă te ajută să salvezi mai mult spațiu.

3. Optează pentru mobilier din PAL sau MDF. Calitățile mobilierului din lemn sunt recunoscute, însă există și producători de mobilier din PAL și MDF care oferă produse de calitate, mult mai ieftine decât cele din lemn. Această variantă este cu atât mai avantajoasă cu cât garsoniera poate reprezinta o locuință temporară, în care nu se merită să investești sume foarte mari.

4. Folosește accesorii și obiecte de decor colorate. O vizită într-un magazin de home & deco și o investiție de câteva sute de lei pot avea ca rezultat o serie de achiziții care vor schimba rapid aspectul unei garsoniere.

Cu mai puțin de 500 de lei poți cumpăra: stickere (care pot fi lipite nu doar pe pereți, ci si pe dulapuri, uși etc.), accesorii pentru pat în culori vesele (pled sau cuvertură, pernuțe decorative), accesorii pentru birou, un covoraș.

5. Decorează cu obiecte personale. Tablourile de familie, fotografiile celor dragi înrămate, bijuteriile ținute în suporturi la vedere, accesoriile vestimentare (pălării, eșarfe etc.) sunt doar câteva exemple de lucruri personale care pot înlocui decorațiunile clasice dintr-o încăpere.

De asemenea, o idee ingenioasă de a decora holul de la intrare este aceea de a expune accesorii (umbrele, mănuși) sau chiar și articole de încălțăminte pentru a decora și personaliza spațiul.

Articol scris de Elena Vîrlan, specialist în domeniul home & deco.

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente