Provident Sună la  021 275 75 75

Împrumutul potrivit când ai nevoie de un mic ajutor

 

Imprumutul promotional pe termen scurt Provident

 

Știm cât de important este să ai un ajutor financiar atunci când apar situații neprevăzute sau când trebuie să cumperi rapid lucruri de care chiar ai nevoie.

De aceea, Provident este alături de tine pentru ca tu să treci mai ușor peste acele momente care te iau prin surprindere. Te susținem cu înțelegere și sfaturi, dar și cu împrumutul potrivit pentru tine, cu rate începând de la 15,34 de lei pe săptămână in cazul imprumutului prin transfer bancar sau de la 25,34 de lei pe săptămână cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu.

Aplică chiar acum online, completând formularul de mai jos, și beneficiezi de:

 

 Sume de la 500 la 1.200 de lei;

✔ Banii în 48 de ore, cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu;

 Comisioane reduse la jumătate;

✔ Poți beneficia de ProviAsigurare la fiecare nou împrumut.

 

Perioada promoției este 24.01 – 08.05.2023 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

ProviAsigurare este opțională, oferită contra-cost și pusă la dispoziţie de societatea de asigurări Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala București, prin intermediul Provident Financial România IFN SA - agent de asigurare auxiliar.


Aplică acum online folosind formularul de mai jos și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Simulator online credit rapid

 

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui împrumut Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit minim fix dovedibil în valoare de 300 de lei/lună;
       ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de indentitate);
       ✔ un număr de telefon valabil.

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente