Provident Sună la  021 275 75 75

Promoţii Provident pentru planurile tale

 

Cauţi o reducere, ești client fidel, sau dorești să recomanzi pe cineva? Provident te răsplătește!


Oricând ai nevoie de informații în legătură cu tipul de credite, online sau la domiciliu (unde un reprezentant te va contacta în vederea ambelor tipuri de produse), Provident este alături de tine și te sprijină pentru ca tu să faci alegerea perfectă! De aceea, îţi recomandăm să nu lași aceste ocazii să treacă pe lângă tine și să profiţi de ofertele noastre promoționale!

Nu uita să citești cu atenție regulamentul fiecărei campanii Provident în parte pentru a afla mai multe despre condițiile de participare, dar și despre premiile oferite!


Fii mereu la curent cu ultimele promoții și recompense de la Provident. Promoții active:   

      

Promoția de iarnă

Împrumutul pe 49 de săptămâni

 

Vrei să obţii rapid credite online? Aplică folosind formularul de mai jos şi un reprezentant te va suna în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Condiţiile minime de acordare pentru credite online folosind site-ul Provident sau la domiciliu sunt următoarele:

  • Persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
  • Venit fix dovedibil;
  • Adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);
  • Un număr de telefon valabil. 
 

Cu fiecare nou împrumut poți opta, contra-cost, și pentru o asigurare de viață și acidente, care acoperă multiple riscuri, precum chirurgie și spitalizare din accident. Mai multe informații găsești aici: Asigurarea de Viață și Accidente.

 

Pot să câștig bani dacă vă recomand un client?

Dacă ai fost mulțumit de experiența pe care ai avut-o alături de noi și îi recomanzi unui prieten să ia un credit de la Provident până pe 31 iulie 2022, poți câștiga un premiu de 300 de lei. Pentru a afla condițiile, verifică regulamentul de pe site-ul nostru!

Cum pot afla care sunt beneficiile pe care le am dacă accesez o ofertă disponibilă într-o campanie?

Beneficiile oferite de fiecare campanie sunt definite printr-un regulament, pe care îl poți accesa pe site-ul nostru.

Sunt obligat să cumpăr și o asigurare de viață și accidente atunci când iau un credit de la Provident?

Nu, achiziția unei asigurări de viață și accidente este facultativă și nu influențează acordarea creditului. Cu toate acestea, îți recomandăm să iei în calcul achiziția unei astfel de polițe, care ți-ar oferi acces la servicii medicale, în cazul în care apare o situație neprevăzută.

 

Pentru a vă ajuta să obțineți imprumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
 aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente