Promoţii Provident pentru planurile tale

 

Cauţi o reducere, ești client fidel, sau dorești să recomanzi pe cineva? Provident te răsplătește!


Oricând ai nevoie de informații în legătură cu tipul de credite, online sau la domiciliu (unde un reprezentant te va contacta în vederea ambelor tipuri de produse), Provident este alături de tine și te sprijină pentru ca tu să faci alegerea perfectă! De aceea, îţi recomandăm să nu lași aceste ocazii să treacă pe lângă tine și să profiţi de ofertele noastre promoționale!

Nu uita să citești cu atenție regulamentul fiecărei campanii Provident în parte pentru a afla mai multe despre condițiile de participare, dar și despre premiile oferite!

 

Fii mereu la curent cu ultimele promoții și recompense de la Provident. Promoții active:  

Promoția de Paște

Împrumutul pe 48 de săptămâni 

Recomanzi și câștigi

 

Condiţiile minime de acordare pentru credite online folosind site-ul Provident sau la domiciliu sunt următoarele:

  • persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
  • venit fix minim de 300 Lei/lună dovedibil, pentru credite rapide Provident Standard (rate săptămânale), sau un venit fix minim de 1.300 Lei/lună dovedibil, pentru credite rapide Provident STAR (rate lunare);
  • adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
  • un număr de telefon valabil. 

Încă nu ești convins? Poți cere mai multe detalii la numărul de telefon 021 275 75 75, iar operatorii noștri îţi vor sta cu drag la dispoziție! De asemenea nu ezita să consulți și pagina noastră de Întrebări frecvente, unde îți oferim răspunsuri pentru o mulțime de întrebări!

 

Vrei să obţii rapid credite online? Aplică direct pe site-ul Provident folosind formularul de mai jos şi un reprezentant te va contacta!

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Pentru a vă ajuta să obțineți imprumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.