Împrumutul Standard cu Rate Săptămânale

Fie că ai nevoie de o sumă mai mică de bani, fie că  dorești mai mulți bani pe care să ii aloci planurilor și nevoilor tale, creditul rapid online nebancar Provident Standard este potrivit pentru tine. Poți achita ratele cum îți este mai convenabil, săptămânal sau lunar.

Avantajele unui credit rapid nebancar Provident:

✔ sume între 500 și 20.000 de lei;

✔ rate fixe săptămânale;

✔ banii în maxim 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții.

 

PROMOȚIE: În perioada 19 octombrie - 22 noiembrie poți aplica pentru un împrumut promoțional, cu sume între 1.000 și 3.000 de lei pe o perioadă de 62 de săptămâni, cu rate fixe și ZERO comisioane. Vezi detalii AICI.

 

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui credit rapid nebancar Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit fix dovedibil;
       ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);
       ✔ un număr de telefon valabil.

 

Primești imprumutul acasă, în 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul nostru de gestionare la domiciliu a creditului rapid nebancar. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.

Cu fiecare nou împrumut poți opta, contra-cost, și pentru o asigurare de viață și acidente, care acoperă multiple riscuri, precum chirurgie și spitalizare din accident. Mai multe informații găsești aici: Asigurarea de Viață și Accidente.


Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți un credit rapid online nebancar potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
 aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.