Credite Rapide Provident

 

Când este important pentru tine, îți suntem de îndată alături!

 

Pentru că fiecare poveste este diferită în felul ei, evenimentele din viața ta se desfășoară într-un ritm mai mult sau mai puțin alert. Cu toate acestea, există anumite momente cheie ori situații comune însoțite de planuri în care trebuie să investești la momentul potrivit. În acest scop, există creditele rapide Provident!


Nu-ți mai amâna planurile! Bucură-te de avantajele împrumutului Provident:

✔ sume între 500 și 15.000 Lei;

✔ rate fixe săptămânale sau lunare;

✔ banii în 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții.

  

Completează formularul pentru credite rapide și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Simulator online credit rapid

 

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unuia sau mai multor credite rapide Provident:

✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;

✔ venit fix dovedibil;

✔ adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);

✔ număr de telefon valabil.


Cu fiecare nou împrumut poți opta, contra-cost, și pentru o asigurare de viață și acidente, care acoperă multiple riscuri, precum chirurgie și spitalizare din accident. Mai multe informații găsești aici: Asigurarea de Viață și Accidente.

 

E nevoie să investești azi în educația și dezvoltarea copilului tău, pentru a-l ajuta să devină omul mare de mâine. Succesul si viitorul sunt corelate între ele.


La fel ca oricine, știm că îți dorești o viață cât mai lipsită de griji, cu un grad ridicat de confort pentru tine și cei dragi. Renovarea locuinței, deși o preocupare obișnuită, în viziunea ta poate reprezenta o prioritate cu totul specială.


Pe de altă parte, important e să fii sănătos pentru a le putea rezolva pe toate. Iar noi știm și acest lucru! Pentru cheltuieli neprevăzute, medicale sau de altă natură, cât și pentru punerea în aplicare eficientă a ideilor tale care țin de aspectele enunțate mai sus, poți apela cu încredere la creditele rapide Provident!


Primești împrumutul acasă, în maximum 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe. Te poți bucura de acest avantaj major contra unui comision modic, dacă alegi serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului rapid. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele și îți va aduce banii acasă. Ulterior, el te va vizita săptămânal sau lunar pentru colectarea ratelor. În acest caz, nu ai nevoie de un cont bancar, iar totul se va desfășura mult mai facil. Vei câștiga timp prețios pentru tine și ideile tale!  


Cu o experiență de peste 14 ani pe piața financiară din România, Provident este o instituție financiară nebancară (IFN) care a demonstrat că succesul unei companii constă în seriozitate, responsabilitate şi transparență. Peste un milion de clienți unici au apelat până acum la Provident. Motivul? Nevoia unui sprijin financiar cu adevărat rapid, pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit.

Ca urmare a încrederii pe care o inspiră desfășurând o activitate în baza unor principii solide de Creditare responsabilă, majoritatea clienților apelează la Provident în mod repetat. Cu alte cuvinte, ori de câte ori au nevoie de sprijin financiar. Astfel, durata medie a colaborării cu clienții Provident este de peste 2 ani, iar mai mult de 70% dintre aceștia au accesat și al doilea credit rapid. Aproape o treime dintre ei sunt deja la al cincilea împrumut.


Până la urmă, banii nu sunt niciodată îndeajuns, iar varianta de a apela la un prieten sau o rudă nu reprezintă întotdeauna o soluție viabilă. De cele mai multe ori, prietenii nu dispun de întreaga sumă de care ai tu nevoie. Pe de altă parte, în cazul unui credit bancar poți întâmpina proceduri complicate. Din fericire, există cineva care se gândește la tine: Provident Financial România.


Fă dintr-o oportunitate o poveste frumoasă și investește acum în ideile tale! Uneori, acestea se concretizează în planuri și intenții care, de obicei, depind de resursele financiare. De aceea, este important să alegi împrumutul care te lasă să alegi! În funcție de nevoile tale și criteriile pe care le îndeplinești, împreună vom găsi varianta optimă pentru tine. Poți opta pentru un împrumut cu rate fixe săptămânale sau lunare.


Cu siguranță visezi la clipa în care îți vei vedea casa renovată. Sau la momentul în care cei mici vor descoperi locul de joacă amenajat de către tine. Cu siguranță visezi și la ziua în care copilul tău va absolvi facultatea. Pentru astfel de clipe memorabile, care aduc bucurie și confort familiei tale, creditele rapide Provident îți stau la dispoziție. Merită să investești în tot ceea ce este important pentru tine!

 

Pentru a te ajuta să obții creditul rapid potrivit nevoilor tale și a-ți prezenta oferta noastră, informațiile furnizate de către tine sunt exclusiv utilizate în scopul contactării de către Departamentul Relații cu Clienții Provident. Acest aspect este valabil inclusiv în cazul participării la promoțiile și campaniile noastre.

Consimțământul în scop de marketing și profilare automată va fi obținut punctual la data la care ești contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei. Acestea nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Îți poți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor tale personale, utilizând formularul de aici.

Accesează Politica de confidențialitate sau rubrica Date personale pentru a afla detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor personale și drepturile tale: de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv crearea de profiluri), dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a te adresa justiției.

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente