Credite de nevoi personale

Acum poţi face tot ce ţi-ai propus cu un credit de nevoi personale de la Provident de pănă la 10.000 de lei. Costul creditului de nevoi personale este stabilit printr-un contract transparent. Astfel, ştii de la bun început care este costul total şi cum urmează să rambursezi împrumutul. Nu există comisioane ascunse, iar suma datorată nu creşte. De asemenea, nu ai nevoie de garanţi sau de garanţii.

Vrei să primeşti banii în 24 de ore direct la tine acasă?

Prin serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, oferit contra cost, poţi să primeşti banii în mână la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plăti confortabil, de acasă.

✔ Credit cu sume între 500 si 10.000 de lei ✔ Fără garanţi sau garanţii

✔ Garantat rate fixe ✔ Doar 2 acte: dovadă de venit și de reședință

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Completează formularul de mai  jos și te sunăm în cel mai scurt timp posibil.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid