Credite cu pre-aprobare online

Acum știi pe câți bani te poți baza. Folosește calculatorul din dreapta pentru a-ți personaliza împrumutul în funcție de nevoile tale: poți alege suma, perioada de rambursare, tipul ratelor și modalitatea în care dorești să primești și să platești creditul.

Când ai găsit varianta de împrumut potrivită, completează toate informațiile în formularul de mai jos și solicitarea ta va fi procesată pe loc.

În cazul în care timpul tău este limitat, poți completa varianta scurtă.  Noi te vom suna în cel mai scurt timp posibil pentru a raspunde întrebărilor tale și pentru a-ți oferi toate detaliile, astfel incât să poți lua cea mai bună decizie.

Pentru a va ajuta sa obtineti imprumutul potrivit nevoilor dumneavoastra, va oferim posibilitatea de a va evalua gradul de indatorare si a aprecia posibilitatea de rambursare a creditului. Va solicitam date de identificare si de contact, date despre istoricul de creditare, date financiare si despre viata personala, Codul Numeric Personal si alte informatii necesare evaluarii posibilitatii de acordare a imprumutului conform cerintelor legale aplicabile in domeniul creditarii.

Informatiile solicitate vor fi utilizate exclusiv de angajatii Provident, pentru o perioada limitata, in functie de incheirea unui contract si in conformitate cu Politica de retentie. In eventualitatea acordarii unui credit, datele colectate pot fi transmise in cadrul Grupului IPF din care Provident Romania face parte. Pentru a ne ajuta sa luam cea mai buna decizie in activitatea de creditare responsabila, realizam prelucrari de date automat, inclusiv creare de profiluri prin utilizarea sistemelor informatice. Va puteti retrage in orice moment consimtamantul pentru activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale, utilizand formularul disponibil aiciPentru detalii referitoare la activitatile de prelucrare ale companiei si drepturile dumneavoastra (de access la datele personale, de stergere, de informare, de restrictionarea prelucrarii, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitate a datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei), va rugam sa accesati Politica de confidentialitate sau rubrica Date Personale.

Activităţile de profilare în vederea evaluării posibilităţilor de acordare a împrumutului, sunt posibile numai cu consimţământul dumneavoastră prealabil:

Date personale
Ocupație
Date de contact
Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de marketing?

Află cât de mult poți împrumuta

Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.