Credite urgente cu pre-aprobare online

Acum știi pe câți bani te poți baza. Folosește calculatorul din dreapta pentru a-ți personaliza un credit online urgent în funcție de nevoile tale: poți alege suma, perioada de rambursare, tipul ratelor și modalitatea în care dorești să primești și să platești creditul.

Când ai găsit varianta de împrumut potrivită, completează toate informațiile în formularul de mai jos și solicitarea ta va fi procesată pe loc.

Ai nevoie de credite urgente? În cazul în care timpul tău este limitat, poți completa varianta scurtă.  Noi te vom suna în cel mai scurt timp posibil pentru a raspunde întrebărilor tale și pentru a-ți oferi toate detaliile, astfel incât să poți lua cea mai bună decizie.

Activităţile de profilare în vederea evaluării posibilităţilor de acordare a împrumutului, sunt posibile numai cu consimţământul dumneavoastră prealabil:

Date personale
Ocupație
Date de contact
Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de marketing?

Simulator online credit rapid

Pentru a vă ajuta să obţineţi împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, vă oferim posibilitatea de a vă evalua gradul de îndatorare şi a aprecia posibilitatea de rambursare a creditului. Vă solicităm date de identificare şi de contact, date despre istoricul de creditare, date financiare şi despre viaţa personală, Codul Numeric Personal şi alte informaţii necesare evaluării posibilităţii de acordare a împrumutului conform cerinţelor legale aplicabile în domeniul creditării.

Informaţiile solicitate vor fi utilizate exclusiv de angajaţii Provident, pentru o perioadă limitată, în funcţie de încheirea unui contract şi în conformitate cu Politica de retenţie. În eventualitatea acordării unui credit, datele colectate pot fi transmise în cadrul Grupului IPF din care Provident România face parte. Pentru a ne ajuta să luăm cea mai bună decizie în activitatea de creditare responsabilă, realizăm prelucrări de date automat, inclusiv creare de profiluri prin utilizarea sistemelor informatice. Vă puteti retrage în orice moment consimţământul pentru activităţile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul disponibil aici. Pentru detalii referitoare la activităţile de prelucrare ale companiei şi a drepturilor dumneavoastră (de access la datele personale, de ştergere, de informare, de restricţionarea prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitate a datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a vă adresa justiţiei), vă rugăm să accesaţi Politica de confidenţialitate sau rubrica Date Personale.

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente