Credit până la salariu de la Provident

Oricât de prevăzător ai fi, uneori, pot apărea urgențe financiare pe care trebuie să le rezolvi înainte de ziua în care încasezi salariul. Cea mai la îndemână soluție atunci când ai nevoie de un mic ajutor este aceea de a apela la un credit online nebancar. Astfel, dispui rapid de bani până la salariu pe care îi poți rambursa în rate fixe săptămânale sau lunare.

La Provident, suntem alaturi de tine nu doar cu sfaturi și înțelegere, ci și cu împrumutul necesar până la salariu cu ajutorul căruia îți poți rezolva rapid urgențele. Îți punem la dispoziție sume între 500-15.000 lei, iar banii ajung la tine în maxim 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu.

Condițiile de acordare a creditului până la salariu

Susținem creditarea responsabilă dar în același timp dorim să fim alături inclusiv de categoriile de persoane care au un acces mai dificil la finanțare. De aceea, la Provident te bucuri de condiții mai puțin riguroase de acordare a împrumutului până la salariu.

Pentru a solicita un credit este nevoie să ai:

  • Cetăţenie română și vârstă minimă de 18 ani
  • Venit fix minim ce poate fi dovedit de 300 sau 1.300 de lei/lună  în funcție de tipul de credit ales
  • Adresa din cartea de identitate pe teritoriul României
  • Un număr de telefon valabil

Care sunt pașii pentru a obține un credit până la salariu?

Atunci când ai nevoie urgent de bani până la salariu, este important să poți accesa un credit nu doar rapid, cât și printr-un proces simplificat. Îți punem la dispoziție două modalități prin care să soliciți un împrumut Provident.

Ne poți apela la numărul de telefon 021 275 75 75 sau poți completa formularul nostru online apăsând butonul verde de mai jos. Ne furnizezi doar câteva date de contact, iar consultanții noștri te vor apela în cel mai scurt timp posibil.

Astfel, îți vom oferi nu doar suport în alegerea celui mai potrivit credit până la salariu, cât și asistență în completarea cererii de solicitare credit. Ulterior, vei primi un răspuns privind aplicarea ta pentru împrumut, iar dacă îndeplinești criteriile de eligibilitate, vei putea intra în posesia banilor în maxim 48 de ore de la aprobare.

De câți bani ai nevoie?

lei

lei lei
Vreau să fiu sunat

DAE: %

Dobânda totală: lei

Comision unic aferent serviciului opțional de gestionare la domiciliu a creditului*: lei

Comision de analiză a dosarului: lei

Valoare totală de plată: lei

Pentru a lua un
credit nebancar:

  • selectezi suma dorită
  • selectezi perioada împrumutului
  • trimiți cererea

Avantajele unui împrumut până la salariu

Dorești să optezi pentru un credit până la salariu? Iată care sunt principalele avantaje ale acestuia:

Not found

Rapiditate:
Poți intra imediat în posesia banilor, mai exact în maxim 2 zile, astfel încât să poți rezolva în timp util situațiile neprevăzute

Not found

Proces simplu:
Este necesar să furnizezi doar câteva date despre tine și situația ta financiara. Mai mult, primești suport integral pe parcursul procesului de solicitare a împrumutului până la salariu

Not found

Flexibilitate:
Alegi exact suma de care ai nevoie, astfel încât să răspundă nevoilor tale de moment

Ce sume pot accesa?

Provident îți pune la dispoziție credite cu sume între 500 și 15.000 lei. Suma acordată va fi stabilită atât în funcție de nevoile tale financiare cât și în urma unei analize a solicitării de credit.

Cum intru în posesia banilor?

Poți opta pentru transfer în contul tău bancar sau poți alege să primești banii direct la domiciu, de la un consultant Provident.

Cum rambursez creditul?

Provident oferă împrumuturi până la salariu ce pot fi rambursate prin rate fixe săptămânale sau lunare. Cel mai simplu mod este de a opta pentru serviciul opțional de gestionare la domiciliu, prin care, la data scadentă, un consultant va veni personal la tine acasă, pentru a colecta rata.

Te-am convins?

Echipa noastră îți stă la dispoziție să îți ofere toate detaliile despre creditele rapide Provident

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente