Calculator rate credit

Alege împrumutul care ți se potrivește

De acum, împrumutul pe care ţi-l doreai poate ajunge mult mai repede şi mai uşor către tine! Poţi solicita sume între 500 şi 3.500 de lei, într-un sistem de rate şi dobânzi pe care le poţi calcula cât ai zice “credit”, cu ajutorul calculatorului de credit Provident! Dacă eşti deja client, poţi obţine până la 5.000 de lei, în funcţie de comportamentul tău de plată de până acum şi de veniturile disponibile, iar modul în care va arăta creditul tău îl poţi afla prin calculatorul de rate de mai jos.


În plus, banii vor fi viraţi în contul tău în numai 10 zile de la semnarea contractului, aşa că nu trebuie să aştepţi prea mult pentru a-ţi rezolva problemele.

 

Te ajutăm să faci economie şi de bani, şi de timp, prin serviciul suplimentar de la Provident! Datorită serviciului de gestionare la domiciliu a creditului, poţi primi banii în 48 de ore fără să pleci de acasă! Da, ai citit corect. Reprezentanţii nostri îţi vor aduce împrumutul acasă, de unde poţi plăti chiar şi ratele.


Poţi afla printr-un calcul rapid câte rate ai de plătit, care va fi valoarea DAE şi tot ce presupune creditul tău cu ajutorul calculatorului de credit de mai jos.


  •  
Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege şi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum două zile, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.

Valoarea totală a creditului Număr de plăţi săptămânale Rata săptămânală Include comisionul de analiză a dosarului, comisionul de administrare a creditului și dobânda fixă totală. Comisionul de administrare a creditului Dobanda anuală Dobânda fixă totală Comision de returnare anticipată Costul împrumutului Dobânda Anuală Efectivă (DAE) Comision de gestionare la domiciliu a creditului !!!CollectionFee!!! !!!IssueCost!!! !!!FinalRate!!! Comision de gestionare !!!GrossIssueValue!!! !!!FinalRateDecimal!!! Valoarea totală de plată

Valoarea împrumutului ales (lei)

Durata contractului în săptămâni

Suma ce trebuie rambursată săptămânal (lei)

!!!PreparatoryFeeHelp!!!

!!!XChargeHelp!!!

Ajutor dobandă anuală

Ajutor dobandă

Ajutor Comision de returnare anticipată

Reprezintă costul total al împrumutului, care include comisionul de analiză a dosarului, comisionul de administrare a creditului și dobânda fixă totală.

DAE este un indicator exprimat procentual folosit pentru a compara costurile totale anuale ale unor produse financiare similare. În cazul împrumuturilor pe termen scurt, DAE nu este un indicator relevant, întrucât nivelul acesteia este influenţat direct de perioada de rambursare. DAE scade semnificativ odată cu prelungirea perioadei de creditare, deşi costurile propriu-zise cresc.

Un serviciu suplimentar, oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.

!!!CollectionFeeHelp!!!

!!!IssueCostHelp!!!

!!!FinalRateHelp!!!

Ajutor Comision de gestionare

!!!GrossIssueValueHelp!!!

!!!FinalRateDecimalHelp!!!

Valoarea totală de plată

Suma totală de restituit conform contractului de credit. Include suma împrumutată, costul total al împrumutului și, după caz, comisionul de gestionare la domiciliu.

!!!InsuranceCost!!!:

Include comisionul de analiză a dosarului, comisionul de administrare a creditului și dobânda fixă totală.:

Comision de gestionare la domiciliu a creditului

!!!AdditionalCharge!!!

Alege

!!!InsuranceCost!!!:

Include comisionul de analiză a dosarului, comisionul de administrare a creditului și dobânda fixă totală.:

Comision de gestionare la domiciliu a creditului

!!!AdditionalCharge!!!

Alege