Ajută-ne să rezolvăm împreună!

 

Credem în transparență și ne dorim să abordăm cu responsabilitate tot ce ține de interacțiunea cu partenerii noștri, cu clienții, dar și cu orice alte persoane din exterior. Tocmai pentru că știm că, oricât am încerca, nu ne iese totul perfect, punem la dispoziție canale de comunicare prin care ne puteți sesiza eventuale nereguli, compartamente neetice sau situații despre care considerați că nu sunt în acord cu principiile noastre de business și etică.

Astfel, dacă ați sesizat una dintre situațiile de mai sus și aveți informații care ne pot ajuta la remedierea ei, vă rugăm să folosiți una dintre căile de contact de mai jos. Vă asigurăm că luăm în serios sesizările și că încercăm să le soluționăm pe toate cât mai rapid. Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe informații, astfel încât să avem o imagine cât mai clară asupra situației semnalate.

Folosind formularul de contact disponibil mai jos, ne puteți transmite sesizarea mult mai ușor. Dacă alegeți să nu completați datele de identificare, formularul va ajunge la noi anonimizat. Fără a avea datele dvs. de contact, însă, nu vă vom putea informa despre modalitatea de soluționare a sesizării. 

 

Alte modalități de contact pentru sesizări

E-mail: integritate@provident.ro

On-line, pe platforma de sesizări anonimă: https://report.whistleb.com/ro/ipf

În scris, la adresa: Calea Şerban Vodă nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucureşti, în atenția Departamentului Loss Prevention

Statut*

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Pentru sesizările anonime, celelalte câmpuri sunt opționale.

 
Captcha

 
Completează caracterele de mai sus*
*