tombola verii

Tombola verii

Vara vine cu premii la Provident! Alege un împrumut ProviAcasă în perioada 11 iunie – 31 august, și intri automat în tombola verii.

Poți câștiga unul din următoarele premii:

  • 1 x Dacia Logan
  • 15 x telefoane mobile
  • 15 x laptopuri
  • 60 x rucsacuri

Viața este plină de surprize și neprevăzut, iar uneori apar cheltuieli neplanificate care necesită soluții rapide și eficiente. Fie că ai nevoie de fonduri pentru reparații în locuință ce nu suportă amânare, reparații auto neplanificate sau pentru a face față altor necesități imediate, îți oferim sprijinul financiar necesar, rapid și fără complicații.

Așa că, pentru că ne dorim să îți fim alături cu mai mult decât împrumutul nebancar de care ai nevoie, vei fi automat înscris în Tombola Verii, având șansa de a câștiga unul dintre premiile pe care le-am pregătit.

Aplică apăsând butonul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp!


Campania Tombola Verii se adresează produselor de creditare vândute prin intermediul reprezentanților de vânzări ai Provident în perioada 11 iunie - 31 august 2024, conform regulamentului în vigoare disponibil aici.

Valoarea totală a premiilor este de 145.486,90 de lei (TVA inclus).

Exemplu reprezentativ: Pentru un împrumut de 4.700 de lei, pe 95 de săptămâni, prin transfer bancar, cu o rată a dobânzii fixă de 74,00%/an, DAE de 117,02%, valoarea totală plătibilă este de 8.838,26 lei (include: suma împrumutată, dobânda în valoare de 3.888,26 de lei și comisionul de analiză a dosarului în valoare de 250 de lei), iar rata săptămânală este de 93,04 lei. În cazul în care clientul solicită serviciul auxiliar şi opţional de gestionare la domiciliu a creditului, la valoarea ratei anterior menţionate se adaugă comisionul unic aferent acestui serviciu (25 de lei/ săptămână).

*Imaginea premiilor este cu titlu de prezentare și poate diferi în orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la poza și descrierile prezentate.

Avantajele împrumutului Provident

Not found

Rapid și simplu de obţinut, potrivit nevoilor tale

Not found

Informaţii clare și complete despre costuri și condiţii de acordare a împrumutului

Not found

Aproape atunci când ai nevoie

Not found

Înţelegere și sfaturi, ca tu să alegi ce ţi se potrivește

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente