Acum, la pensie, planurile sunt mai ușor de îndeplinit!


Credit nevoi personale ProviSenior Provident

Pentru ca planurile să fie mai ușor de îndeplinit și la pensie, suntem alături de tine cu o oferta specială de împrumut și sfaturi și înțelegere ca să alegi ce ți se potrivește.

Alege oferta specială ProviSenior beneficiezi de:

  • Sume între 1.500 şi 10.000 de lei
  • Rate fixe
  • Reducere de 15 puncte procentuale la dobândă

 

Perioada promoției este 26.07.-22.08.2022, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

Aplică acum online folosind formularul de mai jos și te sunăm în cel mai scurt timp!

 

Exemplu reprezentativ: Pentru un împrumut de 5.700 de lei, pe 94 de săptămâni, prin transfer bancar, acordat în cadrul promoţiei ProviSenior, rata dobânzii (fixă) este de 55%/ an, DAE 75,85%, valoarea totală plătibilă este de 9.132,96 lei (include: suma împrumutată, comisionul de analiză a dosarului în valoare de 120 de lei şi dobânda în valoare de 3.312,96 lei), iar rata săptămânală este de 97,16 lei. Clientul poate beneficia, la cererea sa, de serviciul auxiliar şi opţional de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul aferent acestui serviciu fiind de 20 de lei/săptămână.

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Simulator online credit rapid

Condiţiile minime de acordare a unui împrumut ProviSenior:

✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 60 de ani și este pensionar pentru limită de vârstă;

✔ venit fix dovedibil;

✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);

✔ un număr de telefon valabil.

 

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente