Promoția de toamnă Provident

 

Ai nevoie de credite online sau direct la domiciliu? Imprumutul promoțional de toamna aceasta te ajută să-ți duci planurile la bun sfârșit.

credite online 

Pentru ca toamna asta să poţi realiza ce ţi-ai propus, am creat pentru tine împrumutul promoţional cu rate de la doar 19 lei pe săptămână.

     ✔ Sume între 1.000 şi 4.000 lei;
     ✔ Rate fixe de la doar 19 lei și până la 79,04 lei pe săptămână;
     ✔ Termene de 62 de săptămâni și 74 de săptămâni
     ✔ Comisionul de analiză dosar, doar 60 de lei
     ✔ Serviciul de gestionare la domiciliu, numai 10 lei/săptămână


Împrumutul Promoţional este disponibil sub următoarele condiţii de eligibilitate:

  • Rata dobânzii 18.8% : clientul are venit în ANAF sau este pensionar şi are istoric în Biroul de Credite;
  • Rata dobânzii 33.8% : toţi ceilalţi clienţi.

 

Pentru mai multe detalii privind costurile acestui produs, accesează te rugăm tabelul disponibil aici.  

Promoția se desfășoară în perioada 17.08-27.09.2021 inclusiv, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

Condiţiile minime de acordare a unui împrumut Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit lunar fix, dovedibil;
       
✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);
       ✔ un număr de telefon valabil.


Exemplu reprezentativ: Pentru un împrumut de 2.500 de lei, pe 62 de săptămâni, prin transfer bancar, acordat în cadrul Campaniei cu rata dobânzii (fixă) de 33,80%/an, DAE este de 45,01%, valoarea totală plătibilă este de 3.103,92 lei (include: suma împrumutată, comisionul de analiză a dosarului în valoare de 60 de lei şi dobânda în valoare de 543,92 lei), iar rata săptămânală este de 50,07 lei. De asemenea, clientul poate beneficia, la cererea sa, de serviciul auxiliar şi opţional de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul unic aferent acestui serviciu fiind în cadrul promoţiei de 10 lei/ săptămână.

Aplică acum online, folosind formularul de mai jos!

 

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.