Împrumutul rapid potrivit pentru povestea ta

 

Imprumutul pe 48 de saptamani

Uneori, ai nevoie de un mic ajutor, iar cei apropiați știu mereu cum să-l ofere! Știm cât de important este să ai susținerea financiară în anumite situații sau când vrei să duci la bun sfârșit planurile.

De aceea, am creat un împrumut potrivit pentru tine, cu rate începând de la 24,02 de lei pe săptămână, pentru care poți aplica acum, online:

 

 Sume de la 500 la 1.200 de lei;

✔ Banii în 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu;

 Comisioane la jumătate;

✔ Cu fiecare nou împrumut poți cumpăra și o Asigurare de Viață și Accidente.


Pentru toate celelalte, îi ai pe cei apropiați.

 

Perioada promoției este 13.09.2022 – 16.01.2023 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Asigurarea este opțională, oferită contra-cost și pusă la dispoziţie în parteneriat cu societatea de asigurări Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala București, prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL.


Aplică acum online folosind formularul de mai jos și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Simulator online credit rapid

 

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui împrumut Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit fix dovedibil;
       ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de indentitate);
       ✔ un număr de telefon valabil.

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente