Responsabilitate socială

Întâlnim zeci de mii de oameni în fiecare an. Fiecare dintre ei cu o poveste diferită. Și, prin intermediul lor, ajungem să cunoaștem și comunitățile din care fac parte. De aceea, înțelegem responsabilitatea socială ca fiind o oportunitate nu doar să facem parte din aceste povești, ci să le ajutăm să prindă viață.

Fie că vorbim despre burse prin care ajutăm anual zeci de tineri talentați să-și transforme pasiunea în carieră sau că sprijinim școlile și grădinițele din localități să le ofere copiiilor un mediu de învățare cât mai bine dotat și potrivit nevoilor lor. De asemenea, susținem lupta împotriva cancerului la sân și ne-am implicat activ în proiectul Dăruiește Viață, la începutul pandemiei, pentru a susține construirea spitalului modular pentru pacienții infectați cu COVID-19.

Am investit până acum peste 1,2 milioane de euro în proiecte de responsabilitate socială de care au beneficiat mii de oameni. Suntem mândri că ne putem implica în comunitățile în care activăm și că putem schimba lucrurile în bine. Sau mai bine.

Află mai multe despre proiectele pe care le derulăm și implicarea noastră în societate: 


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente