provident transparent

Bine ai venit în bucătăria noastră!

Credem în transparență și, de aceea, este una dintre valorile noastre de bază. Credem, în același timp, și că este de datoria noastră să explicăm acolo unde lucrurile nu sunt atât de ușor de înțeles, să clarificăm acolo unde prea multă informație este, de fapt, prea puțină și să ne deschidem larg porțile astfel încât oamenii să ne înțeleagă și să ne cunoască mai bine.

Așa s-a născut Provident transparent, un demers prin care ne dorim să oferim acces tuturor la informații despre cine suntem noi, care este modelul nostru de business, care sunt costurile și din ce sunt compuse, cum sunt oamenii care lucrează în această companie și cum ne implicăm în comunitate, în proiecte despre care simțim că pot aduce o schimbare în bine. Și da, încercăm să lămurim și misterul DAE, acest Triunghi al Bermudelor din piața financiară. Este o vizită destul de scurtă, dar sperăm că la final vei cunoaște și înțelege mai multe despre noi. Intră!

 

Rolul nostru în societate

Nu modelul nostru de business este rolul nostru în societate, ci modul prin care tot ceea ce facem noi schimbă viața a sute de mii de români. Rolul nostru în societate este despre incluziune financiară și socială, despre a fi acolo unde nevoia de resurse financiare nu poate fi servită de alte instituții financiare. Hai să o cunoști pe Maria și să vezi despre ce e vorba. 

 

Cât costă, de fapt, un împrumut la Provident

Ți se pare că suntem scumpi? Nu doar ție. De fapt, adevărul este că toate costurile noastre sunt la fel de bine segmentate și justificate ca ale oricărei companii. Le punem pe masă, astfel încât fiecare să poată decide, la final, dacă definește ,,scump’’ utilizând o singură măsură. 

 

 

De ce e DAE atât de mare la Provident

Dacă ar fi un personaj de poveste, DAE ar fi fratele mai mare și mai rău din regatul creditelor. Ca să ajungă aici, DAE are în spate un blestem sub forma unei formule de calcul încurcată și complicată. Noi credem, însă, că DAE este, la bază, un personaj bun, doar că nu e potrivit mereu pentru poveștile în care apare. Sunteți curioși să vedeți cum e DAE, de fapt? Vedeți în filmul de mai jos.

 

Ce înseamnă să fii angajat la Provident

Te-ai gândit vreodată cum ai caracteriza un angajat Provident? Dar cum e Provident pentru angajați? Ți-am putea spune că majoritatea angajaților noștri sunt femei, că unii dintre ei au pasiuni artistice și că nu ținem cont de vârstă și nici nu ne împiedicăm în program fix. Și ți-am mai putea spune multe, dar știm că uneori e mai bine să ne convingem singuri în loc să ne convingă cineva. Așa că, hai să ne cunoști. S-ar putea să te suprindem.

 

 

Ce face Provident pentru comunitate 

Știm bine cât de greu este să devii parte a unei comunități. Știm la fel de bine că, odată ce asta se întâmplă, ajungi să-i înțelegi nevoile, neajunsurile și truda pentru mai bine. Așa că noi, ca parte a comunității, ne-am suflecat mânecile fără să stăm pe gânduri și am investit în proiecte sociale, am pus umărul la proiecte de voluntariat și am dat înapoi, oamenilor din comunități, cum ne-am priceput mai bine. Poți să vezi rezultatele cu un singur click. Ne-am bucura dacă, la final, te-am inspira să faci bine.

 

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente