Provident Sună la  021 275 75 75

Provident - Dăruiește viață

 

Provident, parte a proiectului Asociaţiei Dăruieşte Viaţă – spitalul modular pentru pacienţii cu COIVD-19

Situaţia generată de pandemia COVID-19 ne-a pus pe toţi în faţa unor decizii care ne-au schimbat modul de lucru, comportamentul de business şi abordarea faţă de canalizarea resurselor, fie că vorbim despre resurse umane sau financiare. În acest context, am decis să reducem în mod considerabil comunicarea comercială în martie și aprilie şi să redirecţioneze sumele aferente către susţinerea personalului medical şi unităţilor spitaliceşti în lupta cu Corona virus. Astfel, am donat 500.000 de lei către Asociaţia ,,Dăruieşte Viaţă’’ pentru susţinerea construcţiei spitalului modular pentru pacienţii cu COVID-19.


 

 

Am conştientizat încă de la început că este important ca, în aceste momente, toată societatea, mai ales companiile care pot face acest lucru, să contribuie la ,,îndreptarea curbei’’. Considerăm că este esenţial să înţelegem ce poate face fiecare dintre noi şi să sperăm că, printr-un efort comun, vom reuşi să creştem capacitatea de reacţie a oamenilor din linia întâi, adică a personalului medical.

 

Toţi cei care doresc să susţină efortul comun în lupta împotriva pandemiei COVID-19 pot dona direct în platforma Asociaţiei Dăruieşte Viaţă aici: https://www.daruiesteviata.ro/investeste/o-data. Indiferent cum alegeţi să ajutaţi, este important ca toţi să fim alături unii de ceilalţi şi să ne sprijinim aşa cum putem.

 

Şi pentru că am înţeles să fim alături de clienţii noştri în acest context dificil, am regândit modul de lucru şi am oferit facilităţi pentru clienţii cu dificultăţi financiare cauzate de pandemia COVID-19, chiar înainte de măsurile luate de Guvern.

  • am redus cu peste 75% interacțiunile fizice directe cu clienții noștri
  • interacționăm exclusiv cu clienții care vor și pot să fie vizitați în condiții de siguranță
  • în baza unui proces implementat acum mai bine de 2 ani, le-am oferit clienţilor aflaţi în dificultăţi financiare, inclusiv ca urmare a situației generate de virus, posibilitatea de a-şi amâna plata ratelor, fără niciun efect negativ asupra lor (raportare baze de date externe, acumulare de restanțe)
  • de asemenea, pentru clienţii aflaţi în izolare sau carantină, am aplicat acelaşi proces, în aceleaşi condiţii.

 

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre amânarea la plată a ratelor, vă rugăm să consultaţi recomandările de aici.


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente