Provident - Dăruiește viață

Provident, parte a proiectului Asociaţiei Dăruieşte Viaţă – spitalul modular pentru pacienţii cu COVID-19

Situaţia generată de pandemia COVID-19 ne-a pus pe toţi în faţa unor decizii care ne-au schimbat modul de lucru, comportamentul de business şi abordarea faţă de canalizarea resurselor, fie că vorbim despre resurse umane sau financiare. În acest context, am decis să reducem în mod considerabil comunicarea comercială în martie și aprilie şi să redirecţionăm sumele aferente către susţinerea personalului medical şi unităţilor spitaliceşti în lupta cu Coronavirus. Astfel, am donat 500.000 de lei către Asociaţia ,,Dăruieşte Viaţă’’ pentru susţinerea construcţiei spitalului modular pentru pacienţii cu COVID-19.

 

Daruieste viata

 

Am conştientizat încă de la început că este important ca, în aceste momente, toată societatea, mai ales companiile care pot face acest lucru, să contribuie la ,,îndreptarea curbei’’. Considerăm că este esenţial să înţelegem ce poate face fiecare dintre noi şi să sperăm că, printr-un efort comun, vom reuşi să creştem capacitatea de reacţie a oamenilor din linia întâi, adică a personalului medical. 

Şi pentru că am înţeles să fim alături de clienţii noştri în acest context dificil, am regândit modul de lucru şi am oferit facilităţi pentru clienţii cu dificultăţi financiare cauzate de pandemia COVID-19, chiar înainte de măsurile luate de Guvern.

  • am redus cu peste 75% interacțiunile fizice directe cu clienții noștri
  • interacționăm exclusiv cu clienții care vor și pot să fie vizitați în condiții de siguranță
  • în baza unui proces implementat acum mai bine de 2 ani, le-am oferit clienţilor aflaţi în dificultăţi financiare, inclusiv ca urmare a situației generate de virus, posibilitatea de a-şi amâna plata ratelor, fără niciun efect negativ asupra lor (raportare baze de date externe, acumulare de restanțe)
  • de asemenea, pentru clienţii aflaţi în izolare sau carantină, am aplicat acelaşi proces, în aceleaşi condiţii.

Dacă dorești să afli mai multe informaţii despre amânarea la plată a ratelor, te rugăm să consulţi recomandările de aici.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
program-icon PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
casuta-postala SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
info-icon VREI SĂ FII SUNAT?
Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.
casuta-postala AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente