Bursele stART – ediția 2021


Ştii un tânăr talentat, care are nevoie de susţinere pentru a-şi pune în valoare pasiunea şi pentru a-şi transforma talentul în carieră? Recomandă-i Bursele stART, un program susţinut de Provident şi realizat în parteneriat cu Şcoala de Valori şi Ministerul Educaţiei.

Pentru că arta are o definiţie din ce în ce mai cuprinzătoare, ediţia din acest an a Burselor, dincolo de bursele pentru pictură şi desen şi muzică, are şi o componentă de artele viitorului, adică: vlogging, blogging (scriere creativă) si fotografie. Ştim că este uşor să navighezi pe internet dar că e şi mai bine să ai ,,vâslele’’ potrivite. Iată câteva informaţii despre programul din acest an:

bursele start

Perioada de înscriere: 25 octombrie – 22 noiembrie 2021

Bursele oferite: 

10 x pictură şi desen – 6.000 de lei

10 x muzică – 6.000 de lei

10 x artele viitorului – 6.000 de lei

Detalii despre tot procesul de înscriere găsiţi aici: https://scoaladevalori.ro/bursele-start


Rezultatele programului, pe scurt:

  • 230 de tineri talentaţi la muzică, pictură şi desen, beneficiari ai unei burse stART;
  • aproape 1.100 de înscrieri;
  • 210.000 de euro acordaţi sub formă de burse anuale.

 

Datorită susţinerii financiare şi a consilierii primite în cadrul programului, cei 200 de tineri talentaţi care au primit o bursă în cadrul programului, ne bucură deja cu rezultatele talentului lor în marile săli de concerte sau în elegantele galerii de artă de la nivel local sau naţional. Găsiţi raportul integral şi aici.

Iată ce spun câţiva dintre bursierii stART: 

Mălina Ciobanu, bursieră muzică

"Acest program reprezintă o emblemă pentru tinerii talentaţi, preluând şi amplificând ideea de a dărui frumos recunoaşterea şi excelenţa. A reuşi să observi şi să încurajezi potenţialul unui tănăr atunci când ceilalţi nu o fac, este crucial dacă îţi doreşti să construieşti un viitor sigur, iar dumneavoastră, prin sprijinul pe care îl oferiţi, demonstraţi că vă pasă de viitorul României.

 

Gabriela Grozavu, bursieră muzică

Gabriela Grozavu

Experiența dobândită în cadrul acestui proiect este una memorabilă, având șansa de a cunoaște persoane din diferite colțuri ale țării care împartășesc aceeași pasiune ca mine, dar și de un ajutor financiar ce și-a făcut simțită prezența. Sprijinul primit de la Şcoala de Valori şi Provident a fost de foarte mare ajutor, și și-a pus amprenta pe dezvoltarea mea ca artist (...).

Andreea Gabriela Tudor, bursieră pictură

Andreea Gabriela Tudor"Bursa mă ajută mult; până acum am achiziţionat vopseluri, pensule, o pânză şi cartoane, materiale care îmi sunt foarte de folos. (…) Îmi doresc să pot profesa în acest domeniu al designului interior, ştiu că este destul de căutat şi aş îmbina cu plăcere artele decorative, care sunt specialitatea mea. Visul meu este să ajung renumită în acest domeniu şi să îmi deschid o agenţie de design interior."

 

Iulia Eliza Miulescu, bursieră muzică:

Iulia Eliza Miulescu

"Atunci cand interpretez arii sau lieduri mă transpun in povestea fiecareia. Simt valul de emoție pe care îl transmite muzica și vibrez odată cu ea. Acest sentiment este unic și îmi doresc să îl transmit publicului la nesfârșit. Fără sprijinul financiar primit în cadrul proiectului Bursele stART nu aș fi putut ajunge la concursurile pe care le-am avut anul acesta, unde am obținut premiul I  si Marele Premiu. Îmi doresc cu pasiune să cânt pe marile scene ale lumii și să fiu solistă a Operei Române."

 

 

Mălina Ciobanu, bursieră muzică

"Sunt convinsă că susţinerea pe care o oferiţi tinerilor muzicieni, va avea drept rezultat formarea unor identităţi, şi de ce nu, a unei societăţi în care ne vom baza pe valori autentice. Cu sprijinul primit din partea dumneavoastră am avut multe experienţe – am reuşit să cunosc muzicieni consacraţi, de la care am avut de învăţat o mulţime de lucruri noi şi am avut parte de o educaţie la cel mai înalt nivel. Acest program reprezintă o emblemă pentru tinerii talentaţi, preluând şi amplificând ideea de a dărui frumos recunoaşterea şi excelenţa. A reuşi să observi şi să încurajezi potenţialul unui tănăr atunci când ceilalţi nu o fac, este crucial dacă îţi doreşti să construieşti un viitor sigur, iar dumneavoastră, prin sprijinul pe care îl oferiţi, demonstraţi că vă pasă de viitorul României.”


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente