Provident Sună la  021 275 75 75

Bursele stART – ediția 2022


Ştii un tânăr talentat, care are nevoie de susţinere pentru a-şi pune în valoare pasiunea şi pentru a-şi transforma talentul în carieră? Recomandă-i Bursele stART, un program susţinut de Provident şi realizat în parteneriat cu Şcoala de Valori şi Ministerul Educaţiei.

Pentru că arta are o definiţie din ce în ce mai cuprinzătoare, ediţia din acest an a Burselor, dincolo de bursele pentru pictură şi desen şi muzică, are şi o componentă de artele viitorului, adică: vlogging, blogging (scriere creativă) si fotografie. Ştim că este uşor să navighezi pe internet dar că e şi mai bine să ai ,,vâslele’’ potrivite. Iată câteva informaţii despre programul din acest an:

Bursele stART

Perioada de înscriere: 10 – 30 octombrie 2022

Bursele oferite: 

10 x pictură şi desen – 6.000 de lei

10 x muzică – 6.000 de lei

10 x artele viitorului – 6.000 de lei

Detalii despre tot procesul de înscriere găsiţi aici:

https://scoaladevalori.ro/bursele-start-2022/


Rezultatele programului, pe scurt:

  • 260 de tineri talentaţi la muzică, pictură şi desen, beneficiari ai unei burse stART;
  • aproape 1.900 de înscrieri;
  • 246.000 de euro acordaţi sub formă de burse anuale.

 

Datorită susţinerii financiare şi a consilierii primite în cadrul programului, cei 260 de tineri talentaţi care au primit o bursă în cadrul programului, ne bucură deja cu rezultatele talentului lor în marile săli de concerte sau în elegantele galerii de artă de la nivel local sau naţional. În plus, bursierii participă anual și la Academia Burselor stART, prin care beneficiază de sesiuni de mentorat și coaching, ateliere de dezvoltare personală și cursuri de educație financiară oferite de specialiști, profesori sau artiști.

 

Mălina Ciobanu, bursieră muzică

"Sunt convinsă că susţinerea pe care o oferiţi tinerilor muzicieni, va avea drept rezultat formarea unor identităţi, şi de ce nu, a unei societăţi în care ne vom baza pe valori autentice. Cu sprijinul primit din partea dumneavoastră am avut multe experienţe – am reuşit să cunosc muzicieni consacraţi, de la care am avut de învăţat o mulţime de lucruri noi şi am avut parte de o educaţie la cel mai înalt nivel. Acest program reprezintă o emblemă pentru tinerii talentaţi, preluând şi amplificând ideea de a dărui frumos recunoaşterea şi excelenţa. A reuşi să observi şi să încurajezi potenţialul unui tănăr atunci când ceilalţi nu o fac, este crucial dacă îţi doreşti să construieşti un viitor sigur, iar dumneavoastră, prin sprijinul pe care îl oferiţi, demonstraţi că vă pasă de viitorul României.”


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente