Portalul de plată Provident

 

Utilizați această metodă de plată și achitați ratele dumneavoastră direct prin portalul Provident. Aveți nevoie doar de conexiune la internet pentru a efectua plăți sigure în confortul locuinței dumneavoastră. 


Iată cum trebuie să procedați pentru această metodă de plată:


1. Accesați butonul „Plătește rata”
2. Completați Numele și Prenumele dumneavoastră
3. Introduceți numărul de telefon
4. Completați numărul contractului dumneavoastră de împrumut
Atenție: Dacă numărul contractului este incorect, câmpul se va înroși. În acel moment trebuie să rescrieți numărul corect al contractului de împrumut.
5. Completați suma aferentă ratei dumneavoastră (săptămânală sau lunară, în funcție de contract)
6. Apăsați pe butonul „Efectuare Plată” și veți fi redirecționat către platforma electronică Alpha Bank in parteneriat cu Eu Plătesc unde veți identifica sigla Provident.
7. Introduceți datele cardului folosit pentru realizarea plăţii: numele şi prenumele posesorului, numărul cardului, codul CVV (codul din 3 cifre de pe spatele cardului).
8. Tranzacția se efectuează în mediul 3Dsecure şi, astfel, datele dumneavoastra vor fi în deplină siguranţă. Pentru a asigura acest lucru, după introducerea datelor de pe card, veți primi un sms pe numărul de telefon introdus în sesiunea de autentificare. Introduceţi codul în pagina de plată, în căsuţa dedicată.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre modalitățile de plată, despre pașii care trebuie urmați sau despre cum trebuie să procedați pentru efectuarea plăților, vă rugăm să vă adresați reprezentantului dumneavoastră Provident sau să sunați la 021 9877, Serviciul de Relaţii cu Clienţii.

 

Plătește rata