Prin ultilizarea acestei metode de plată, tranzacția se efectuează în siguranță, în confortul casei tale. De asemenea, ai nevoie doar de conexiune la internet și un card bancar pe care să ai disponibilă suma pentru plata ratei/ratelor.

Iată cum trebuie să procedezi pentru această metodă de plată:

  • Ia legatura cu reprezentantul tău Provident sau apelează Serviciul de Relații cu Clienții, la numărul 021 9877 și agreați împreună valoarea ratei pe care o vei achita online
  • În urma discuției cu reprezentantul Provident sau cu operatorul din Call Center, în următoarele 24 de ore, vei primi un email care va conține un LINK de plată
  • Deschidei emailul primit și accesează (dă click) pe LINK-ul de plată primit
  • Apasă butonul Plătește Rata
  • Imediat vei fi redirecționat către platforma de plăți electronice Eu Platesc, unde vei identifica sigla Provident
ia legatura
  • Introdu datele cardului folosit pentru realizarea plăţii: numele şi prenumele posesorului, numărul cardului, codul CVV (codul din 3 cifre de pe spatele cardului). Suma pe care o plătești trebuie să fie cea agreată în discuţia cu reprezentantul sau operatorul Provident.
  • Tranzacția se efectuează în mediul 3Dsecure şi, astfel, datele tale vor fi în deplină siguranţă. Pentru a asigura acest lucru, după introducerea datelor de pe card, vei primi un sms pe numărul de telefon introdus în sesiunea de autentificare. Introdu codul în pagina de plată, în căsuţa dedicată. În cazul în care dorești să achiți mai multe rate, corespunzătoare mai multor contracte de împrumut, vei primi câte un Link de Plată pentru fiecare contract.
tranzactie
i

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre modalitățile de plată, despre pașii care trebuie urmați sau despre cum trebuie să procedezi pentru efectuarea plăților, te rugăm să te adresezi reprezentantului tău Provident sau să apelezi la Serviciul de Relaţii cu Clienţii.


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor
PROGRAM
luni-vineri:
8:00 - 20:00
sâmbătă
9:00 - 17:00
SUNĂ LA
021 275 75 75
(apel cu tarif normal)
021 9877
(apel cu tarif normal)
VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi
sunat în cel mai scurt timp posibil.

AI ÎNTREBĂRI?
Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente