Provident Sună la  021 275 75 75

Plata online prin email

 

Instrucțiuni pentru plata ratelor online, prin email (Pay by link)


Prin utilizarea acestei metode de plată, tranzacţia se efectuează în siguranţă, în confortul casei dvs. De asemenea, aveţi nevoie doar de conexiune la internet şi un card bancar pe care să aveţi disponibilă suma pentru plata ratei/ratelor. 


Iată cum trebuie să procedați pentru această metodă de plată:

 

1. Luați legatura cu reprezentantul dumneavoastră Provident sau apelați Serviciul de Relații cu Clienții, la numărul 021 9877 și agreați împreună valoarea ratei pe care o veți achita online.

2. În urma discuției cu reprezentantul Provident sau cu operatorul din Call Center, în următoarele 24 de ore, veți primi un e-mail care va conține un LINK de plată.

3. Deschideți e-mailul primit și accesați (dați click) pe LINK-ul de plată primit. 

4. Apăsați butonul Plătește Rata. 

5. Imediat veți fi redirecționat către platforma de plăți electronice Eu Platesc, unde veți identifica sigla Provident.

6. Introduceți datele cardului folosit pentru realizarea plăţii: numele şi prenumele posesorului, numărul cardului, codul CVV (codul din 3 cifre de pe spatele cardului). Suma pe care o plătiţi trebuie să fie cea agreată în discuţia cu reprezentantul sau operatorul Provident. 

Tranzacția se efectuează în mediul 3Dsecure şi, astfel, datele dvs. vor fi în deplină siguranţă. Pentru a asigura acest lucru, după introducerea datelor de pe card, veți primi un sms pe numărul de telefon introdus în sesiunea de autentificare. Introduceţi codul în pagina de plată, în căsuţa dedicată. În cazul în care doriți să achitați mai multe rate, corespunzătoare mai multor contracte de împrumut, veți primi câte un Link de Plată pentru fiecare contract.

7. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre modalitățile de plată, despre pașii care trebuie urmați sau despre cum trebuie să procedați pentru efectuarea plăților, vă rugăm să vă adresați reprezentantului dumneavoastră Provident sau să sunați la 021 9877, Serviciul de Relaţii cu Clienţii. 

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente