Credite IFN

Creditele nebancare, cunoscute și drept credite IFN, au la bază principii destul de asemănătoare cu cele de tip bancar, însă diferențele privind sumele pe care le poti împrumuta, durata și accesibilitatea creditelor IFN determină tot mai multe persoane să ia în calcul varianta de împrumut IFN pentru rezolvarea priorităților.

Provident este o IFN cu tradiție pe piața din România, specializată în acordarea de credite nebancare în maximum 48 de ore (prin serviciul opțional și auxiliar de gestionare a împrumutului la domiciliu, despre care poți afla mai multe aici). Scopul nostru este să oferim posibilitatea și acelor persoane care nu au un istoric bancar, cont bancar activ sau acces la internet să primească un credit, indiferent în ce zonă a țării s-ar afla.

Drept urmare, cei care solicită credite nebancare de la Provident, pot beneficia de sume între 500 și 20.000 de lei, pe o perioadă scurtă, de până la 134 de săptămâni, chiar la domiciliu. Datorită accesibilității, astfel de împrumuturi pot fi soluția ideală în situațiile în care aveți nevoie un împrumut rapid.


Condiţii de obţinere Credit IFN de la Provident


Iată care sunt condițiile minime de aplicare pentru credite IFN Provident:

✔persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
✔venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil sau 1.300 de lei/lună în cazul împrumutului STAR Provident;
✔adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
✔un număr de telefon valabil.