Credite IFN

Cunoscute și drept credite nebancare, creditele IFN au la bază principii asemănătoare cu creditele bancare, singura diferența fiind suma pe care o poți împrumuta. Din acest motiv, tot mai multe persoane iau în calcul această variantă de imprumut, mult mai rapidă și mai facilă decât creditele bancare.

Provident este o instituție financiară nebancară, specializată în acordarea de credite IFN. Scopul nostru este de a simplifica astfel procesul de imprumut, pentru a veni în ajutorul celor care au nevoie urgentă de credite IFN. Această soluție este la îndemâna oricui, constituind un ajutor binevenit pentru cei care au o urgență din punct de vedere financiar și solicită un imprumut rapid.

Drept urmare, cei care solicită credite IFN, spre deosebire de solicitarea creditelor bancare, o pot face fără a avea nevoie de giranți sau garanții. Cu toate că suma de bani solicitată este mai mică în cazul creditelor IFN, între 500 lei şi 20.000 lei, acestea sunt soluția ideală pentru situații de urgență, când ai nevoie de un imprumut rapid.

Condiţii de obţinere Credit IFN de la Provident


Iată care sunt condițiile minime de aplicare pentru credite IFN Provident:

✔persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
✔venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil sau 1.300 de lei/lună în cazul împrumutului STAR Provident;
✔adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
✔un număr de telefon valabil.