Promoția pentru împliniri personale


Crezi în ei, le susții pasiunile și vrei să le dezvolți acele abilități care îi fac pe ei atât de speciali și pe tine mai împlinit. Noi îți suntem alături cu sfaturi pentru ca tu să alegi ceea ce ți se potrivește și să fii cu un pas mai aproape de a le transforma visele în realitate.

Dacă ai nevoie de un mic ajutor, alege împrumutul promoțional Provident pentru împliniri personale! 

 

Acum beneficiezi de:

  • Împrumut cu sume între 1.000 şi 5.000 de lei
  • Dobândă redusă
  • Zero comision de analiză dosar
  • Rate fixe începând de la 18 lei pe săptămână
  • Cu fiecare nou împrumut poți cumpăra și Asigurarea de Viață și Accidente

 

Împrumutul Promoţional este disponibil sub următoarele condiţii de eligibilitate:

  • Rata dobânzii 18.5% : clientul are venit în ANAF sau este pensionar şi are istoric în Biroul de Credite;
  • Rata dobânzii 33.5% : toţi ceilalţi clienţi.


Pentru mai multe detalii privind costurile acestui produs, te rugăm să accesezi tabelul disponibil aici.  

Perioada promoției este 03-23.05.2022, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Exemplu reprezentativ: Pentru un împrumut de 3.000 de lei, pe 62 de săptămâni, cu rata dobânzii fixă de 18,5%/an, DAE este de 20,28%, valoarea totală plătibilă de 3.347,34 lei (include împrumutul şi dobânda de 347,34 lei) şi rata săptămânală de 53,99 lei, iar cu rata dobânzii fixă de 33.5%/an, DAE este de 39.65%, valoarea totală plătibilă de 3.646,56 lei (include împrumutul şi dobânda de 646.56 lei) şi rata săptămânală de 58,82 lei. La cererea sa, clientul poate beneficia de serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul aferent acestuia fiind de 20 lei/săptămână.

Asigurarea este opțională, oferită contra-cost și pusă la dispoziție în parteneriat cu societatea de asigurări Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala București, prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL.

 

Aplică rapid și ușor folosind formularul de mai jos și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente