Participă la promoție și prinde împrumutul câștigător!


Știm cât de importante sunt pentru tine planurile de viitor. De aceea, te ajutăm să le duci la împlinire mai ușor ca oricând. 

Prinde imprumutul castigator ProvidentDoar acum, la Provident, împrumuturile sunt norocoase: primești și bani, și premii pe măsură: 

    
✔ 10x Smartphone Dual Sim;
     ✔ 10x Smart TV 4K;
     ✔ Marele premiu: 15.000 de lei; :       


Promoția se desfășoară în perioada 08.05-28.05.2019, iar regulamentul campaniei este disponibil aici
.

Condiţiile minime de acordare a unui împrumut Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil;
       
✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
       ✔ un număr de telefon valabil.

Aplică acum online, folosind formularul de mai jos!

 

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?