Ia un împrumut şi participă la Promoţia Provident!

Provident aduce primavara!Cu Provident, anul acesta, primăvara începe mai devreme. 


Această promoţie s-a încheiat! 
Tragerea la sorţi a câştigătorilor premiilor acordate în cadrul Campaniei va avea loc la data de 04.04.2019.

Ia un împrumut în perioada 6 februarie - 12 martie 2019 și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile promoției: 10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri sau marele premiu 20.000 de lei să-ți faci casa așa cum vrei!


Cu împrumutul Provident beneficiezi de:  

  • Sume între 500 şi 15.000 lei;
  • Rate fixe;
  • Fără giranţi sau garanţii.

Perioada desfășurării promoției 6 februarie – 12 martie 2019. Valoarea totală a premiilor este de 65.200 LEI (TVA inclus).

Campanie este supusă unor termeni şi condiţii, regulamentul fiind disponibil aici.

 

Aplică acum online, folosind formularul de mai jos!

 

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Află cât de mult poți împrumuta

Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.