Provident Sună la  021 275 75 75

Vreau să fiu sunat

Dacă știi deja ce împrumut ți se potrivește sau dacă vrei mai multe detalii despre împrumuturile Provident, echipa noastră îți stă la dispoziție 13 ore pe zi și răspunde solicitărilor tale chiar şi sâmbătă.

Vrei să obţii credite urgente? Completează formularul de mai jos chiar acum, iar în cel mai scurt timp, unul dintre reprezentanții noștri de relații cu clienții te va contacta și iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.


Avantajele unui credit rapid nebancar Provident:

✔ sume între 500 și 20.000 de lei;

✔ rate fixe săptămânale;

✔ banii în maxim 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții.

  

Programul nostru de Relații cu Clienții este:

  • luni-vineri: 8:00 - 20:00
  • sâmbătă:     9:00 - 17:00

 

De asemenea nu ezita să consulți și pagina noastră de Întrebări frecvente, unde îți oferim răspunsuri pentru o mulțime de întrebări!

 

Aplică acum online folosind formularul de mai jos și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.


Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui credit urgent Provident:

✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;

✔ venit fix dovedibil;

✔ adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);

✔ număr de telefon valabil.


Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
 aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente