Vreau să fiu sunat

Dacă știi deja ce împrumut ți se potrivește sau dacă vrei mai multe detalii despre împrumuturile Provident, echipa noastră îți stă la dispoziție 13 ore pe zi și răspunde solicitărilor tale chiar şi sâmbătă.

Vrei să obţii credite urgente? Completează formularul de mai jos chiar acum, iar în cel mai scurt timp, unul dintre reprezentanții noștri de relații cu clienții te va contacta și iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

 Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui credit urgent Provident:

✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;

✔ venit fix minim de 300 Lei/lună dovedibil, pentru credite rapide Provident Standard (rate săptămânale), sau un venit fix minim de 1.300 Lei/lună dovedibil, pentru credite rapide Provident STAR (rate lunare);

✔ adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României;

✔ număr de telefon valabil. 

     

Programul nostru de Relații cu Clienții este:

  • luni-vineri: 8:00 - 20:00
  • sâmbătă:     9:00 - 17:00

 

De asemenea nu ezita să consulți și pagina noastră de Întrebări frecvente, unde îți oferim răspunsuri pentru o mulțime de întrebări!

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu 
Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.


Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.