Împlineşte-ţi planurile încă din prima lună a anului cu încredere şi bucurie


Această promoţie s-a încheiat!

Credem că planurile tale sunt cele mai importante, de aceea îţi oferim cel mai bun împrumut Provident la început de an. Fie că vorbim de familie sau de zona personală, împrumutul promoţional Provident îţi oferă cea mai mică rată de la doar 19 lei/săptămână.

Promotia de iarna Provident - rate fixe saptamanale

 

     Sume între 1.000 şi 3.000 lei;
     ✔ Rate fixe de la doar 19 lei pe săptămână;
     ✔ Termenul este de 62 de săptămâni
      Comisionul de analiză dosar, doar 60 de lei
      Serviciul de gestionare la domiciliu, numai 10 lei/săptămână


Împrumutul Promoţional este disponibil sub următoarele condiţii de eligibilitate:

  • Rata dobânzii 18.8% : clientul are venit în ANAF sau este pensionar şi are istoric în Biroul de Credite;
  • Rata dobânzii 33.8% : toţi ceilalţi clienţi.

 

Pentru mai multe detalii privind costurile acestui produs, accesează te rugăm tabelul disponibil aici.  

Promoția se desfășoară în perioada 15.01-11.02.2020, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

Condiţiile minime de acordare a unui împrumut Provident:

       ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
       ✔ venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil;
       
✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
       ✔ un număr de telefon valabil.


Exemplu reprezentativ: Pentru un împrumut promoţional de 2.000 de lei, pe 62 de săptămâni, prin transfer bancar, cu rata dobânzii (fixă) de 33,80%/ an, DAE este de 46,27%, valoarea totală plătibilă este de 2.495,13 lei (include: suma împrumutată, comisionul de analiză a dosarului în valoare de 60 de lei şi dobânda în valoare de 435,13 lei), iar rata săptămânală este de 40,25 lei. Clientul poate beneficia, la cererea sa, de serviciul auxiliar şi opţional de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul unic aferent acestui serviciu fiind, în cadrul promoţiei, de 10 lei/ săptămână.

Aplică acum online, folosind formularul de mai jos!

 

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.