Primeşti acum împrumutul, plăteşti după Paşte!

 

Ai trei săptămani fără grija ratelor pentru împrumuturile de 1.500 şi 2.000 lei pe 52 de săptămâni

În plus ai şi alte avantaje cu împrumutul Provident:

✔ 50% reducere la comisioane

✔ Rată fixă de la 47 de lei

Primeşti împrumutul acasă, în 48 de ore, şi achiţi ratele în confortul propriei locuinţe, dacă alegi serviciul nostru auxiliar de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îţi va aduce banii acasă şi te va vizita pentru colectarea ratelor.

Profită de oferta acum!

Perioada promoţiei: 12 Martie - 3 Aprilie 2018

Vezi aici regulamentul promoţiei

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp.

        

 

 

 

 

 

 

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid

Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.