Provident Sună la  021 275 75 75

Uneori, un mare vis are nevoie doar de un mic ajutor

 

Suntem alături de tine cu înțelegere și sfaturi ca tu să poți alege ce ți se potrivește, dar și cu o ofertă de împrumut pentru ca visurile să fie mai ușor de îndeplinit. 

Cu un mic ajutor, faci primul pas să îndeplinești un mare vis!

 

Alege împrumutul promoțional de toamnă și beneficiezi de:

  • Sume între 1.000 şi 5.000 de lei
  • Rate fixe de la 19 lei pe săptămână
  • Cu fiecare nou împrumut, poți achiziționa și Asigurarea de Viață și Accidente

 

Promoție valabilă încă

 
 
 
 

Exemplu reprezentativ: Pentru un împrumut de 3.000 de lei, pe 62 de săptămâni, cu rata dobânzii fixă de 18,8%/an, DAE este de 24,39%, valoarea totală plătibilă de 3.413,17 lei (include împrumutul, comisionul de analiza a dosarului de 60 lei și dobânda de 353,17 lei) şi rata săptămânală de 55,06 lei, iar cu rata dobânzii fixă de 33,8%/an, DAE este de 44,18%, valoarea totală plătibilă de 3.712,70 lei (include împrumutul, comisionul de analiza a dosarului de 60 lei și dobânda de 652,70 lei) şi rata săptămânală de 59,89 lei. Clientul poate beneficia, la cererea sa, de serviciul auxiliar şi opţional de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul aferent acestui serviciu fiind în cadrul promoției de 10 lei/săptămână.

Asigurarea este opțională, oferită contra-cost și pusă la dispoziţie în parteneriat cu societatea de asigurări Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala București, prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL.

Pentru mai multe detalii privind costurile acestui produs, accesează te rugăm tabelul disponibil aici. Promoția se desfășoară în perioada 23.08-26.09.2022 inclusiv,
iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

Not found
Not found

Avantajele împrumutului Provident

Not found

Promptitudine și rapiditate în a răspunde solicitărilor

Not found

Seriozitate și Transparență

Not found

Te ajutăm atunci când ai nevoie

Not found

Agenții noștri îți oferă mereu explicații clare și se adaptează programului tău.

Mii de clienți sunt mulțumiți de serviciile noastre! Și tu poți fi unul dintre ei.

 

A fost simplu să obțin un împrumut în condiții foarte avantajoase, rambursare online, contract simplu fără clauze ascunse, totul este de nota 10!  

- Ion

Întotdeauna răspundeți pozitiv la cererile de împrumut, termenul de încasare a împrumutului este foarte scurt. Mulțumim.

- George

Eu personal sunt foarte multumită. Atunci când am avut o problemă, am primit ajutor cu promptitudine și sunt situații când asta este cel mai important.

- Mihaela

Apreciez absolut tot. Promtitudinea cu care se acordă împrumutul, agentul cu care lucrez și, nu în ultimul rând, faptul că mi se dau banii pe loc fără a fi nevoie să mă deplasez de acasă. În special că mi se dau direct la domiciliu.

- Florin

Apreciez promptitudinea si rapiditatea soluționării cererilor de împrumut, amabilitatea agentului care vine la domiciliu. Fiind o clientă veche, am rămas fidelă.😁

- Ioana

Îmi place totul. Ofertele mele personalizate, cu câtă ușurință pot obține creditul atunci când am mare nevoie de el, reprezentanții companiei. Sunt simpatici.

- Viorel
Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente