iBonus 200 lei la primul împrumut

Doar acum beneficiezi de o super-oferta! 

Aplică online pentru un împrumut între 1.000 și 10.000 de lei și iți vom acorda un premiu garantat de bun-venit. Completează formularul de mai jos, iar dacă îndeplinești toate condițiile, vei primi suma împrumutată, plus 200 de lei bonus! 

Ai o mulțime de motive să alegi împrumutul Provident: 

✔ 200 DE LEI BONUS LA PRIMUL ÎMPRUMUT

✔ sume între 1.000 și 10.000 de lei

✔ rate fixe săptămânale sau lunare 

✔ primești banii gratuit la tine acasă, în 24 de ore, dacă alegi serviciul opțional de gestionare la domiciliu a împrumutului 

✔ fără garanți sau garanții 

Oferta este valabilă în perioada 06 septembrie - 12 septembrie 2017 pentru aplicările online și destinată exclusiv clienților noi (care nu au mai avut niciodată un împrumut la Provident). Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul promoţiei

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid