Au împrumutat și au câștigat și au câștigat

 

Să înceapă Fiesta! Florin a câștigat Noul Ford Fiesta!

Florin-Vasile Ciordaș locuiește într-un sat mic din Satu Mare. Are 30 de ani și este distribuitor de produse de panificație. Întâmplarea a făcut ca tocmai el, posesorul unei mașini cam de vârsta lui, să câștige prin tragere la sorți Noul Ford Fiesta.

Felicitări, Florin! Sperăm ca de acum să-ți fie mai ușoare drumurile și să te bucuri de noua mașină alături de cei dragi ție!


Pe lângă marele premiu, am oferit alte trei premii a câte 5.000 de lei fiecare. Iată ce ne-au spus câștigătorii:

Aurel Copăcianu, Ungheni

„Nici nu credeam, nici nu am sperat. Am luat un împrumut pentru medicamente, știți că sunt scumpe și ai nevoie de ele. Am mai câștigat o singură dată la loto, 4 numere am ghicit. Cei 5.000 de lei intenționez să-i folosesc pentru locuință, acum că este vreme bună afară.”

Dogaru Iulian, Giurgiu

„Nu am crezut că voi câștiga. Când m-a sunat managerul de zonă nu mi-a venit să cred, nu am câștigat niciodată nimic, dar acum am câștigat cei 5.000 de lei. Sunt foarte fericit, băiatul cel mare face școala de șoferi, mă gândesc că pot să-l ajut pentru o mașină.

Lăcrămioara Nuțu, Bacău

„Fiica mea avea cununia civilă, am mai avut nevoie de bani și am luat un împrumut. Nu mă gândeam că voi câștiga, fiica mea a fost cu norocul! Cu cei 5.000 de lei mă gândesc să pregătesc nepoțelele pentru toamnă, începe școala și le va prinde bine, vor avea tot ce le trebuie." 

Cei 4 câștigători au luat un împrumut pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, iar cu puțin noroc, au obținut mai mult decât și-au închipuit.

Planurile tale sunt importante pentru noi, de aceea te ajutăm să ajungă la bun sfârșit!

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente