Provident lansează la nivel național o nouă campanie promoțională

Bucureşti, 7 iulie 2014 – Provident Financial România a lansat astăzi  campania promoțională “Împrumutul pentru o vară pe cinste” adresată clienților noi și existenți, prin care, până în 24 august, compania le oferă tuturor celor care iau un împrumut posibilitatea de a câștiga prin tragere la sorți 10 premii săptămânale în valoare de 1.500 de lei fiecare.

Clienții companiei sunt în general persoane cu venituri medii, cu vârste cuprinse între 21 și 55 de ani, care doresc să împrumute sume mici pentru nevoi specifice, pe care să le poată restitui fără a se împovăra, în rate potrivite propriilor posibilități. Valoarea medie a împrumuturilor emise de companie este de circa 1.500 de lei pe perioade de până la un an. Provident are acum peste 300.000 de clienți activi în România.

Promoția face parte din campania de repoziționare a Provident Financial România, începută anul trecut, prin care compania urmărește consolidarea unui brand puternic în domeniul financiar, adresat persoanelor care doresc să își asigure un nivel mai bun de trai, dar care nu au întotdeauna la îndemână resursele necesare pentru a transforma o ocazie într-o poveste frumoasă.