Eusebiu Burcaș a susținut la Oradea seminarul gratuit “Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară”

Oradea, 19 septembrie 2014 – Expertul în managementul finanțelor personale Eusebiu Burcaș a susținut la Oradea seminarul “Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară”, la care au participat peste 180 de orădeni.

Evenimentul face parte dintr-o serie de workshop-uri educative organizate gratuit la nivel național, sub umbrela programului de educație financiară și antreprenorială Siguranță Financiară desfășurat cu susținerea Provident Financial România.

În cadrul seminarului, participanții au avut posibilitatea de a afla cum pot obține siguranța și sănătate financiară personală prin intermediul sfaturilor și soluțiilor punctuale, cum pot economisi și investi, care sunt cele mai importante decizii financiare de zi cu zi și cum influenţează aceste decizii bugetul personal și viitorul financiar al familiei.

Bihor este unul dintre cele mai importante județe în strategia de dezvoltare la nivel regional a Provident: compania este operațională în Oradea din anul 2010 și are în județ 120 de angajați și de agenți independenți și peste 7.000 de clienți activi.

Provident Financial România se implică permanent în dezvoltarea comunităților și economiei locale, dezvoltând programe ample de responsabilitate socială la nivel național. Prin programul de educație financiară și antreprenorială Siguranță Financiară susținut de Provident, trainer-ul Eusebiu Burcaș a desfășurat până acum seminarii gratuite în peste 12 orașe din țară, între care și Oradea.

Gestionarea eficientă și optimizarea bugetului personal este o prioritate pentru majoritatea românilor, arată un studiu efectuat anul trecut de Novel Research, la inițiativa Provident Financial România. 8 din 10 consumatori români acordă mare atenție cheltuielilor zilnice și urmăresc evoluția bugetului personal, în timp ce 13,5% țin și o evidență scrisă a veniturilor și cheltuielilor.