Provident Sună la  021 275 75 75

Provident sprijină sportul de echipă la Săcele

București, 19 iunie 2014 –  Compania de credite de consum Provident Financial România a reamenajat astăzi, în colaborare cu Clubul Sportiv Rugby Săcele, o sală care va găzdui vestiarele echipei locale de rugby, în incinta  liceului „Profesor Victor Jinga”  din localitate.

Club Sportiv Rugby Săcele are în componență 44 copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani și, de când a fost înființat, a obținut nenumărate victorii naționale. Clubul a ocupat locul I la Campionatul Regional Muntenia în ediția 2013, la categoria de vârstă până în 12 ani, iar în 2014 a fost primul clasat în competiția regională din Muntenia unde a câștigat fiecare meci.

Compania a finanțat achiziţia de produse necesare renovării încăperii, respectiv a pieselor de mobilier aferente. În plus, angajații și agenții Provident s-au implicat activ în activităţile de reamenajare. Acestora li s-au alăturat membrii Clubului Sportiv local şi un grup  profesori şi elevi ai liceului „Jinga”, coordonaţi de directorul instituției, Florin Bilan.

„Ne bucurăm să fim aproape de clienţii noştri prin intermediul acestui proiect care vine în sprijinul unei echipe cu tradiţie pentru comunitatea locală, „CS Rugby Săcele”. Credem că  aceşti copii talentați pot ajuta la reînvierea sportului de echipă în comunitate, iar pentru Provident este important să facă o schimbare pozitivă  în comunitățile în cadrul cărora şi împreună cu care îşi desfăşoara activitatea” , ne-a declarat Roxana Bigu, manager de zona Provident.

Acţiunea de susţinere a „CS Rugby Săcele” face parte din  programul de responsabilitate socială „Susţinem educaţia”, desfăşurat de Provident la nivel regional. De la intrarea pe piata din România, Provident a investit mai mult de 700.000 de euro în proiecte de educaţie financiară, mediu şi sprijin în dezvoltarea comunităţilor în care desfăşoară operaţiuni.


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente