Pierre Olaru este noul șef al departamentului IT al Provident

București, 19 iunie 2014 – Compania de credite de consum Provident Financial România anunță numirea lui Pierre Olaru în poziția de șef  al departamentului de IT.

Pierre Olaru va coordona dezvoltarea strategiei de IT a Provident și implementarea unor proiecte de IT de anvergură, cu beneficii ample asupra operațiunilor companiei. Rolul său va fi de partener strategic în dezvoltarea operațională și a portofoliului de produse Provident, prin intermediul de soluții IT de ultimă generație care optimizează procesele și timpul de lucru și oferă numeroase oportunități de creștere.

Pierre are o experiență de peste 16 ani în domeniul tehnologiei serviciilor financiare și bancare, acumulată în cea mai mare parte în cadrul Citibank, atât în România, cât și pe plan internațional, în Cehia. Pierre Olaru este specializat într-o gamă vastă de tehnologii și soluții pentru afaceri, iar în ultimii doi ani a coordonat numeroase proiecte IT în sectorul bancar din România. Totodată, a condus cu succes echipe internaționale și locale pentru implementarea de strategii complexe de IT, menite să sprijine dezvoltarea afacerilor și să contribuie la maximizarea rezultatelor operaționale.

“Tehnologia este esențială și a devenit în ultimii ani o componentă cheie pentru dezvoltarea sustenabilă a operațiunilor noastre din România. Infrastructura informatică de ultimă generație și inovațiile aduse activității noastre sub acest aspect vin să susțină strategia de creștere și diversificare a portofoliului de produse și servicii. Pierre va continua să implementeze proiecte complexe, care vor sprijini demersul nostru de a inova și de a oferi  produse și servicii de cea mai înaltă calitate celor peste 300.000 de clienți din întreaga țară”, a declarat Ivo Kalik, director general Provident Financial România.

Experiența vastă a lui Pierre Olaru va juca un rol semnificativ în identificarea, testarea și implementarea celor mai potrivite soluţii informatice pentru a optimiza operațiunile companiei. Totodată, acesta va asigura dezvoltarea arhitecturii și infrastructurii din companie, oferind suport și mentenanță celor peste 850 de angajați din București și din țară.

”Provident este un brand care de peste 130 de ani inovează industria de credite de consum și totodată transformă continuu procesele sale operaționale prin intermediul inovațiilor tehnologice pe care le adoptă. Sunt încântat să mă alătur echipei Provident și să descopăr o companie care a investit într-o infrastructură  care asigură cel mai înalt nivel de securitate și confidențialitate a informațiilor prin utilizarea de servere aflate în centre de date de pe plan internațional și care facilitează creativitatea și colaborarea în echipă prin platforma Microsoft Office 365, utilizată zi de zi de toți cei peste 850 de angajați din România”, a declarat Pierre Olaru, noul șef al departamentului IT al Provident Financial România.

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Compania are acum peste 850 de angajați și colaborează cu peste 4.200 de agenţi independenţi în 80 de orașe din țară.


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente